ten gościu w kapturze spoko czlowiek chcial troche uspokoic sytuacje a ten pojeb w bluzie fila wyczul okazje i wyj🤬 lepe temu streamerowi,wiedzial ze gosciu jest naj🤬y i ledwo chodzi i nic mu nie zrobi
Moment, bo ja nie wiem czy dobrze rozumiem. Nagrywający przyuczył tych dwóch gości żeby posprzątali śmieci które wyj🤬i z kosza, a następnie łysy miał wątpliwości co do sposobu w jaki został upomniany, co ostatecznie skończyło się plombą, bo nagrywający strasznie irytująco p🤬li?
DEADmanPL napisał/a:
Moment, bo ja nie wiem czy dobrze rozumiem. Nagrywający przyuczył tych dwóch gości żeby posprzątali śmieci które wyj🤬i z kosza, a następnie łysy miał wątpliwości co do sposobu w jaki został upomniany, co ostatecznie skończyło się plombą, bo nagrywający strasznie irytująco p🤬li?
Nie, to ten jeden się dop🤬lił do tych trzech. Najpierw do tego w kamizelce czerwonej aby posprzątał śmieci które rozrzucił/rozrzucili a potem się dop🤬lił do tego co nagrywa, że drze mordę w nocy i cośtam, że dziecko mu to widzi jak robią burdel w nocy.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

nie wiem jaką trzeba być miękką lufą żeby słuchać poleceń jakiegoś randomowego pajaca nawet choćby był i mistrzem Jugosławii w aikido
pankruk napisał/a:
nie wiem jaką trzeba być miękką lufą żeby słuchać poleceń jakiegoś randomowego pajaca nawet choćby był i mistrzem Jugosławii w aikido
Pajace to są ludzie co mają kosz kilka metrów od siebie a i tak wyp🤬olą to na ziemie, przecież to zajebiste i niech każdy tak robi to będziemy mieli takie piękne widoki jak w brudasowych indiach czy afryce :]
W nocy nie chodzi się po ulicy i nie wrzeszczy. Ludzie śpią, małe dzieci położyli spać, chcą trochę spokoju, k🤬a, trochę wyobraźni debile

Podbił nawąchany debil szukający zaczepki do podpitych debili zachowujących się jak j🤬e małpy. Tak czy siak, nie było powodu do tego strzała na ryj. Chłop chciał się dowartościować waląc na ryj jakiegoś naj🤬ego dzieciaka. Ciekawe czy tak samo podbiłby do stukilogramowego karka z kalafiorami na uszach i bliznami na łukach brwiowych
Co to za ciota z Tik Toka? Odrazu powinni go do tego hasiora wj🤬 i postawić na nim stolca.