Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kutarate-Miszcz 2013-02-01, 10:48
Typ p🤬li kocopoły! Nie kwestionuje tego że się zna na historii ale to są przecież polityczne piedry a nie historia. Ja p🤬le koleś próbuje usprawiedliwiać to że ktoś robi trzodę na obchodach powstania! Na uroczystościach państwowych powinni być przedstawiciele państwa (wybrani w demokratycznych wyborach, czy się to komuś podoba czy nie) i c🤬j! Dziękuję dobranoc.
Zgłoś
Suka_Blyat 2013-02-01, 11:33
Kutarate-Miszcz napisał/a:

Typ p🤬li kocopoły! Nie kwestionuje tego że się zna na historii ale to są przecież polityczne piedry a nie historia. Ja p🤬le koleś próbuje usprawiedliwiać to że ktoś robi trzodę na obchodach powstania! Na uroczystościach państwowych powinni być przedstawiciele państwa (wybrani w demokratycznych wyborach, czy się to komuś podoba czy nie) i c🤬j! Dziękuję dobranoc.

Wysłuchaj jeszcze raz wypowiedzi pana Leszka to może zrozumiesz dlaczego powiedział to co powiedział. Trzeba tylko się wysilić odrobinkę i włączyć myślenie
Zgłoś
CPCH 2013-02-01, 11:42
Wstyd mi, że brak mi odwagi żeby zgodnie z sumieniem, sądzić tych, którzy zdradzają mój naród.... Gdybym tylko miał więcej odwagi... odrobinę... budował bym teraz szubienicę....był bym bohaterem...
Zgłoś
qlimax 2013-02-01, 14:10
W temacie

tygodniklisickiego.pl/wojciech-wybranowski-komu-przeszkadzal-wieniec-od-kibicow/

"Gdy pod pomnik Piłsudskiego podeszła delegacja na czele z prezydentem Komorowskim, jeden z towarzyszących mu urzędników usiłował odwrócić kibicowski wieniec tak, by – jak mówią – w mediach wyglądało, iż nikt oprócz prezydenta kwiatów nie złożył." Tak relacjonuje to jeden z kibiców obecnych na miejscu.
Zgłoś