📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
48 minut temu
🔥
Białorusin uratował psa w Poznaniu
- teraz popularne
KMD napisał/a:
@up up
Na jakiej podstawie uważasz, że proces ateizacji bardziej dotyka lewicę, niż prawicę? Z moich obserwacji wynika, że jest odwrotnie.
Ja mówię o polskiej scenie politycznej, gdzie za prawicę uważa się lewicę katolicką, za centrum uważa się lewicę średnio-katolicką, za lewicę uważa się lewicę antyklerykalną, a prawdziwej prawicy nie ma w ogóle
brudny napisał/a:
dziwne
Nie dziwne. Mówią mu, że jest "głupi jak but", to sobie dodał, że jest kozakiem.
Wg mnie Polska nigdy już nie będzie potęgą. Jedyne ale i nierealne to coś pokroju dawnej Rzeczpospolitej Dwojga Narodów czy Trojga... Jednak nikt się na to nie zgodzi.
satan696 napisał/a:
Wg mnie Polska nigdy już nie będzie potęgą. Jedyne ale i nierealne to coś pokroju dawnej Rzeczpospolitej Dwojga Narodów czy Trojga... Jednak nikt się na to nie zgodzi.
Każdy kraj miał swoje pięć minut
Rosja ma zawsze swoje 5 minut ; D Chiny i tak trzymają sztamę z Rosja , Ukraina, i Białorusią + trzymają USA za jaja(aka dług publiczny): ]
Właśnie za to cenię Korwina, bo nie kłamie, tylko mówi prawdę w imię jego poglądów.
Ale faktem jest, że mógłby zacząć zrobić coś, żeby wejść na scenę polityczną i naprawić ten kraj, a nie gadać w radiu o swoich pomysłach...
Ale faktem jest, że mógłby zacząć zrobić coś, żeby wejść na scenę polityczną i naprawić ten kraj, a nie gadać w radiu o swoich pomysłach...
ale ta morda to pięknie mu się wykrzywiła w grymasie bezsensowności jego głupoty i marności poglądów
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie