👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
KMD napisał/a:
@up up
Na jakiej podstawie uważasz, że proces ateizacji bardziej dotyka lewicę, niż prawicę? Z moich obserwacji wynika, że jest odwrotnie.
Ja mówię o polskiej scenie politycznej, gdzie za prawicę uważa się lewicę katolicką, za centrum uważa się lewicę średnio-katolicką, za lewicę uważa się lewicę antyklerykalną, a prawdziwej prawicy nie ma w ogóle

według tego to : polska prawica jest wyśmiewana w RN i jest w sporej mniejszość : ] Rozmowy holochera to dobre źrodło info : 3 Dobrze że takie coś wyszło na jaw bo pokazuję że w polsce prawica nie ma szans w starciu z lewakami xD
KMD napisał/a:
Prawdziwa prawica- Janusz Korwin "Krul" Mikke
![]()
Nie. Prawica nie zakłada demontażu systemu demokratycznego i niechęci do systemu demokratycznego w ogóle, a takie poglądy reprezentuje Mikke. Oczywiście niektóre jego idee są bardzo dobre (np. podatek obrotowy), ale niestety dla polskiej prawicy Mikke jest kompletnym oszołomem i jak zaczyna mówić o wprowadzeniu monarchii czy zamknięciu kobiet w kuchniach, to nie dziwota, że nie przyciąga głosów

brudny napisał/a:
dziwne
Nie dziwne. Mówią mu, że jest "głupi jak but", to sobie dodał, że jest kozakiem.

Wg mnie Polska nigdy już nie będzie potęgą. Jedyne ale i nierealne to coś pokroju dawnej Rzeczpospolitej Dwojga Narodów czy Trojga... Jednak nikt się na to nie zgodzi.
W jego przepełnionym rzadkim gównem mózgu po tym pytaniu rozpoczęły się bolesne procesy myślowe, które spowodowały problemy z komunikacją. Wszystko w temacie.
satan696 napisał/a:
Wg mnie Polska nigdy już nie będzie potęgą. Jedyne ale i nierealne to coś pokroju dawnej Rzeczpospolitej Dwojga Narodów czy Trojga... Jednak nikt się na to nie zgodzi.
Każdy kraj miał swoje pięć minut

Rosja ma zawsze swoje 5 minut ; D Chiny i tak trzymają sztamę z Rosja , Ukraina, i Białorusią + trzymają USA za jaja(aka dług publiczny): ]
Właśnie za to cenię Korwina, bo nie kłamie, tylko mówi prawdę w imię jego poglądów.
Ale faktem jest, że mógłby zacząć zrobić coś, żeby wejść na scenę polityczną i naprawić ten kraj, a nie gadać w radiu o swoich pomysłach...
Ale faktem jest, że mógłby zacząć zrobić coś, żeby wejść na scenę polityczną i naprawić ten kraj, a nie gadać w radiu o swoich pomysłach...
ale ta morda to pięknie mu się wykrzywiła w grymasie bezsensowności jego głupoty i marności poglądów

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie