Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
maderfakermen 2014-02-12, 0:13 107
to nie jest człowiek i o to jest największy ból dupy:

Zgłoś
Tazz 2014-02-12, 0:20 27
Jeżeli o mnie chodzi to nie jestem zagorzałym fanem ani prawicy ani lewicy. Każda z tych stron ma swoje poglądy, ale żadne nie przemawiają do mnie w 100%
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-12, 0:22 72
@baran lewacki powyzej:

To nie jest jeszcze uksztaltowany czlowiek, ale to juz jest zycie.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-12, 0:25 61
Jak nasram i mucha siądzie, to też będzie życie. Jebnij się w dekiel.
Zgłoś
maderfakermen 2014-02-12, 0:30 33
@krzysklin, ty lewaku. gdyby 16letnie zdziry mogły korzystać z tabletek wczesnoporonnych to nie byłoby takich patologii, że matki zabijają swoje narodzone dzieci wyrzucając na śmietnik, w krzaki i do hermetycznych niebieskich beczek.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-12, 0:33
#UP lepiej skrobać
Zgłoś
Tazz 2014-02-12, 0:33 17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-12, 0:54 41
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
maderfakermen 2014-02-12, 1:06 8
NieWiemZeWiem napisał/a:

...jakbym wam je opowiedział bez znanych słów jak gwiazda,grawitacja itp. to byście pomyśleli że jestem jakimś z🤬bem

jeszcze woda, ziemia, halucynacja, hemoglobina, mistyfikacja, dwutlenek węgla, taki mamy klimat...
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-12, 1:15 3
Zgłoś
HariDee 2014-02-12, 1:16 5
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-12, 1:20 9
To po lewej to nie człowiek, to po prawej to nie kobieta.
Zgłoś
croyna 2014-02-12, 1:26 37
Maderfakermen napisał/a:

to nie jest człowiek i o to jest największy ból dupy:

do Ciebie i reszty, która uważa, że w pierwszych miesiącach to tylko "zlepek komórek". Teraz zniszczę Wam dzieciństwo i pogląd na świat - my wszyscy jesteśmy zlepkami komórek! A od jakiej ilości komórek już jest się niby człowiekiem? Miliona? Miliardów? 100 miliardów? Nie ma takiej granicy. Dlatego człowiekiem się jest, najbezpieczniej można przyjąć, od pierwszego podziału - gdy komórki są dwie.

Poza tym co to za bezsensowna dyskusja - każdy organizm, który ma ludzkie DNA jest człowiekiem. Bo czym, bocianem, żabą? Człowiekiem, tylko stadia rozwoju są różne.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-12, 1:27
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem