📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:14

Ale tu banda dzbanów się udziela stając przeciwko audytorowi xd oby was napadli kiedyś ochroniarze kiedy sami nie chcieliście zadać ciosu albo zjawiła się policja (na wasze albo i nie wezwanie) i była tak samo jak Wy niewyedukowana i nieprofesjonalna
@Pietrushka: No przecież już jesteś na mojej liście z🤬bów. Po co się tak afiszujesz?
Poczytaj, co koledzy za mnie napisali i się zastanów, czy aby na pewno nadążasz za rozwijającym się światem, dziadku.
[ Dodano 2024-08-05, 00:55 ]
@d-_-bE.Prigozhin61: Ta jssssne!
Ruskie pociski manewrujące, choć zrobione w technilogii Zimnej Wojny, jakoś szefowi MON'u nie wyskoczyły na żadnej radiostacji. Rolnik dopiero znalazł, to się dowiedzieli. Okienko uchyl w piwnicy, wyjrzyj przez judasza. Czasem widać prawdziwy świat.
Poczytaj, co koledzy za mnie napisali i się zastanów, czy aby na pewno nadążasz za rozwijającym się światem, dziadku.
[ Dodano 2024-08-05, 00:55 ]
@d-_-bE.Prigozhin61: Ta jssssne!

Andrzejas napisał/a:
@: No przecież już jesteś na mojej liście z🤬bów. Po co się tak afiszujesz?
@: Ta jssssne! Ruskie pociski manewrujące, choć zrobione w technilogii Zimnej Wojny, jakoś szefowi MON'u nie wyskoczyły na żadnej radiostacji. Rolnik dopiero znalazł, to się dowiedzieli. Okienko uchyl w piwnicy, wyjrzyj przez judasza. Czasem widać prawdziwy świat.
Piszesz bzdury tylko po to by pisać jednocześnie powtarzając medialną propagandę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie