👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale tu banda dzbanów się udziela stając przeciwko audytorowi xd oby was napadli kiedyś ochroniarze kiedy sami nie chcieliście zadać ciosu albo zjawiła się policja (na wasze albo i nie wezwanie) i była tak samo jak Wy niewyedukowana i nieprofesjonalna
@Pietrushka: No przecież już jesteś na mojej liście z🤬bów. Po co się tak afiszujesz?
Poczytaj, co koledzy za mnie napisali i się zastanów, czy aby na pewno nadążasz za rozwijającym się światem, dziadku.
[ Dodano 2024-08-05, 00:55 ]
@d-_-bE.Prigozhin61: Ta jssssne!
Ruskie pociski manewrujące, choć zrobione w technilogii Zimnej Wojny, jakoś szefowi MON'u nie wyskoczyły na żadnej radiostacji. Rolnik dopiero znalazł, to się dowiedzieli. Okienko uchyl w piwnicy, wyjrzyj przez judasza. Czasem widać prawdziwy świat.
Poczytaj, co koledzy za mnie napisali i się zastanów, czy aby na pewno nadążasz za rozwijającym się światem, dziadku.
[ Dodano 2024-08-05, 00:55 ]
@d-_-bE.Prigozhin61: Ta jssssne!

Andrzejas napisał/a:
@: No przecież już jesteś na mojej liście z🤬bów. Po co się tak afiszujesz?
@: Ta jssssne! Ruskie pociski manewrujące, choć zrobione w technilogii Zimnej Wojny, jakoś szefowi MON'u nie wyskoczyły na żadnej radiostacji. Rolnik dopiero znalazł, to się dowiedzieli. Okienko uchyl w piwnicy, wyjrzyj przez judasza. Czasem widać prawdziwy świat.
Piszesz bzdury tylko po to by pisać jednocześnie powtarzając medialną propagandę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie