👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Bandyci z ochrony napadli mnie w Rzeszowie"
Mogli ci jeszcze dupę wyr🤬ać debilu.
Mogli ci jeszcze dupę wyr🤬ać debilu.
PsikutaBezS napisał/a:
Bzdury. Nie znasz tematu to się nie odzywaj.
Art.616a ustawy o obronie ojczyzny
d-_-bE.Prigozhin61 napisał/a:
Art.616a ustawy o obronie ojczyzny
6. Minister Obrony Narodowej określi, w drodze rozporządzenia, tryb oraz terminy wydawania zezwoleń, o których mowa w ust. 5, oraz wzór znaku zakazu fotografowania, sposób jego uwidocznienia, utrwalenia i rozmieszczenia w lub na obiektach, o których mowa w ust. 1 pkt 1, mając na uwadze zapewnienie sprawności postępowania oraz jednoznaczności, widoczności i czytelności zakazu w lub na obiekcie.
Pokaż mi to rozporządzenie. - jak się nie znasz to się nie odzywaj
PsikutaBezS napisał/a:
6. Minister Obrony Narodowej określi, w drodze rozporządzenia, tryb oraz terminy wydawania zezwoleń, o których mowa w ust. 5, oraz wzór znaku zakazu fotografowania, sposób jego uwidocznienia, utrwalenia i rozmieszczenia w lub na obiektach, o których mowa w ust. 1 pkt 1, mając na uwadze zapewnienie sprawności postępowania oraz jednoznaczności, widoczności i czytelności zakazu w lub na obiekcie.
Pokaż mi to rozporządzenie. - jak się nie znasz to się nie odzywaj
Rozporządzenie dotyczące ZEZWOLEŃ a nie zakazu fotografowania.
bip.brpo.gov.pl/pl/content/rpo-obiekty-strategiczne-zakaz-fotografowan...
d-_-bE.Prigozhin61 napisał/a:
oraz wzór znaku zakazu fotografowania,
Nadal nic nie rozumiesz ???

Filmuje infrastrukturę krytyczną prowokując reakcję. Pytanie czy nie ma odwracać uwagi od innych sabotażystów ruskich czy białoruskich. Mamy wysoki stopień alarmowy i takie obiekty są pod specjalna ochroną. Gdyby jej nie było to po jakimś ataku wszyscy byliby zdziwieni gdzie były służby, czemu nikt nie pilnował. Jedynie co osiąga to ociąganie służb od realnych zagrożeń. Albo świadomy agent albo pożyteczny idiota. Tak czy inaczej pałą w głupi łeb, do wora i do jeziora.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie