👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
swampman napisał/a:
to musisz lepiej chowac swoje rodzinne materialy
Niedziela nie jest ze mną spokrewniony, gdyby był, skoczyłbym z mostu albo zaszył w dzikim lesie, bo wstyd by było żyć wśród ludzi.
Rebeliant napisał/a:
Niedziela nie jest ze mną spokrewniony, gdyby był, skoczyłbym z mostu albo zaszył w dzikim lesie, bo wstyd by było żyć wśród ludzi.
Koniecznie to nagraj wtedy będzie w końcu właściwy materiał jak na sadola przystało..
To już te filmy z holiłód wg nowych wytycznych o kolorowych i upośledzonych?
Ty są skutki stosunków kazirodczych i zoofilnych. Już dawno ksiądz Natanek mówił że coś się dzieje...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie