Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Manolito666 2023-01-12, 19:29 20
Chyba po raz pierwszy w życiu cieszy mnie jak psy kogoś pałują
Zgłoś
T3RMINATOR 2023-01-12, 19:39 18
Ż🤬dy Ż🤬dom zgotowały ten los.
Zgłoś
TENERE 2023-01-12, 19:39 1
ojoj co tam się stało się
Zgłoś
edgar_89 2023-01-12, 19:40 4
Nie pamiętają jak do pieca wędrowali to teraz robią to samo i to jeszcze w swoim domu. Podludzie to debile.
Zgłoś
donkapusta 2023-01-12, 19:41 30
K🤬a, kogo bym nie popierał w tym sporze to i tak nazwą mnie antysemitą.
Zgłoś
Budrys2000 2023-01-12, 19:47 9
Dałbym ci piwo, ale nie wiem, czy mi się to opłaca. Co ja będę z tego miał?

Zgłoś
0_rafiks_0 2023-01-12, 19:51 14
Gdyby polska polcja tak napiedalala, to juz mielibysmy ogloszony przez jakis gowno trybunal europejski stan wojenny w Polsce.
Zgłoś
Don_Max 2023-01-12, 20:05 6
hahahaha i jeb pejsiastego przez japę pala cóż za cudowny widok
Zgłoś
Kulabambula 2023-01-12, 20:11 17
Zgłoś
JohnMadafaka 2023-01-12, 20:17 93
To coś jak podczas 2WŚ. Ż🤬dzi z Ameryki vs. ż🤬dzi z Europy. Jedni sponsorowali nazistów, drudzy byli przez nich zabijani, potem pierwsi wracali po wojnie po spadki tych drugich.

Izrael nie ma nic wspólnego z wiarą juadaistyczną. Cynicznie wykorzystują tylko kartę antysemityzmu do robienia interesów, a sami tworzą państwo faszystowskie. najgorszego sortu.

Nie jestem antysemitą, bo semici to arabowie, a tymm życzę żeby kiedyś w końcu zniszczyli Izrael. Jestem antysyjonistą.
Zgłoś
skywalker75 2023-01-12, 21:11 2
JohnMadafaka napisał/a:

To coś jak podczas 2WŚ. Ż🤬dzi z Ameryki vs. ż🤬dzi z Europy. Jedni sponsorowali nazistów, drudzy byli przez nich zabijani, potem pierwsi wracali po wojnie po spadki tych drugich.
Izrael nie ma nic wspólnego z wiarą juadaistyczną. Cynicznie wykorzystują tylko kartę antysemityzmu do robienia interesów, a sami tworzą państwo faszystowskie. najgorszego sortu.
Nie jestem antysemitą, bo semici to arabowie, a tymm życzę żeby kiedyś w końcu zniszczyli Izrael. Jestem antysyjonistą.

Żaden tam z ciebie antysyjonista zwykły świr schizofrenik

podpis użytkownika

czarna fortuna
Zgłoś
panar3 2023-01-12, 21:22 29
JohnMadafaka napisał/a:

Bardzo słusznie. Na filmie faszystowska izraelska policja nap🤬la ostatnich przedstawicieli semickiej linii ż🤬dów - mordowanych bestialsko przed i w czasie II WŚ. Ta hołota jest wściekła za to, że safardyjczycy protestują przeciwko zabijaniu Palestyny. Przypominam: obecni okupanci prawie wszystkich krajów świata to podszywani ż🤬dzi, ich język to jidisz nie starosemicki hebrajski, ich wiara to kabała. Na miejscu komentujących powyżej zacząłbym się nap🤬lać drewnianym chodakiem po łbie żeby beton z gównem upieczony promieniowaniem z telewizora odłupać. Może jeszcze przejrzycie na oczy, albo zobaczycie jak polińska policja będzie was nap🤬lać... nosz k🤬a!
Zgłoś
mengele 2023-01-12, 21:23 9
Kurła, konie na sygnale!
Zgłoś
stach_mysliwy 2023-01-12, 21:25
super jak szyt szytowi szytem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie