W związku z rosnącą zachorowalnością w Chinach na ptasią grypę, likwiduje się fermy i robi się to na różne sposoby. Jedni palą żywcem inni gotują, niektórzy aplikują zastrzyki, ale większość trafia do wrzątku żywcem. Ocenę pozostawiam wam...
Tak, perfidnie zaj*bane...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak dla mnie nie ma powodu do krzyku. To szybka śmierć a w przypadku zarazy wydajność likwidowania ognisk patogenu jest najważniejsza.
konto usunięte
2013-12-11, 16:13
Nie jestem pewien, czy ugotowanie się żywcem to taka szybka śmierć.
rust
2013-12-11, 16:17
@ pin
w przypadku takich kurczaków to raczej jest. Szok termiczny, ścięcie białka, śmierć w sekundy.
konto usunięte
2013-12-11, 17:10
Bul bul bul bul cip cip cip cip.
I tak to zjedzą.
No niby okrutne i wogle, ale w jaki sposób miali by ich szybko zabijać ? Zastrzelić każdą sztukę, jestem pod wrażeniem że niekrórym robią zastrzyki ?
ból dupy zoofilskiej swołoczy za 5..4..3..2..1......
dobrze, że ekodebile zapomnili już o filmiku jak w korei zakopano żywcem kilkadziesiąt tysięcy zarażonych świń xD
oczywiście niedogodności spotykające jakieś zwierzątka są ważniejsze od ryzyka epidemii i najlepiej uśmiercić kurczaczki pozwalając im zdechnąć ze starości
No to niedługo w chińskich zupkach w Biedronce zjecie to.
konto usunięte
2013-12-11, 18:59
A ja robię szczepionkę przeciw ptasiej grypie .
Vof
2013-12-11, 19:10
Kurzy holokaust
Po okolicy niosło się donośne:
π π πππ... π π πππ... π π πππ... π π πππ... π π πππ... π π πππ... π π πππ... π π πππ...
Nie lepiej je zagazować?