Że też się chce gimbazie takie gówna w paincie strugać...
I żeby to jeszcze się jakkolwiek postarało, ale nieee - nie było małego "j" to "i" wkleił.
Nie było małego "b"? Nie dało się chociaż wymazać górnego brzuszka z dużego "B"? No bo po co?
Tak ciężko poświęcić te 5 minut?
I żeby to jeszcze się jakkolwiek postarało, ale nieee - nie było małego "j" to "i" wkleił.
Nie było małego "b"? Nie dało się chociaż wymazać górnego brzuszka z dużego "B"? No bo po co?
Tak ciężko poświęcić te 5 minut?
wcale ale to wcale nie widać, że te literki 'BUS Sie zj🤬' są przeklejane w paincie
@Up
No właśnie xd

@Up
No właśnie xd

Fajnie przedstawiać prawdę taką jaką chcę pokazać tylko .
A nie napisałeś że to był test systemu i wtedy całe miasto przepraszało za utrudnienia w wdrożaniu systemu .
A nie napisałeś że to był test systemu i wtedy całe miasto przepraszało za utrudnienia w wdrożaniu systemu .

Osiedle Tysiąclecia
co do obrazka.... jeb*e fejkiem na kilometr.

co do obrazka.... jeb*e fejkiem na kilometr.

W zasadzie to nie jest śmieszne. Mieszkam, k🤬a, w katowicach i ta sytuacja jest normą. Nie nie to, że ktoś wypisuje pierdoły w systemie wyświetleń, który swoją drogą w Rybniku funkcjonuje od dobrych k🤬a 8 lat a teraz ktoś pomyślał, żeby takie samo rozwiązanie przenieść do Katowic,(a raczej w okręg kzkgopu), wcześnie k🤬a nie ma co. A wracając do kontekstu, bo tutaj komunikacja cały czas się p🤬li, kto mieszka ten wie.
Czemu w katowicach można spokojnie przechodzić przez tory?
Bo, k🤬a, masz pewność że nic nie pojedzie...
Awarie, zmiany rozkładu, zmiany tras, powiadomienia na przystankach w dzień zmian to jest k🤬a normą. Ja rozumiem, że remonty, że przebudowy, ale do k🤬y nędzy zmieniać co 3 dni komunikacje zastępczą, która była dobrze zorganizowana? No tak, właśnie była dobrze zorganizowana to trzeba sp🤬olić bo po co, żeby ludziom nie było zbyt lekko.
Inna sytuacja odcinek tramwajowy Chebzie pętla - brynów pętla. Odcinek przez remont podzielony na odcinki.
Chebzie pętla -> lipiny targowisko -> chorzów rynek -> brynów pętla z chebzia jechał minibus o k🤬a innej godzinie niż przyjazd tramwaju, w lipinach 10 minut czekania na tramwaj nr.11, z chorzowa autobusem, który jechał nie z przystanku tramwajowego, tylko k🤬a 50 metrów obok koło przed przejścia dla pieszych, j🤬 jakąkolwiek koncepcje! I wracaj sobie o północy przez tak malowniczą i ładną okolice jak lipiny, no k🤬a dziękuje.
Dajcie maść bo mnie dupa boli.
BTW. Łamiąca wiadomość, linia 632 jeździ inną trasą.
Czemu w katowicach można spokojnie przechodzić przez tory?
Bo, k🤬a, masz pewność że nic nie pojedzie...
Awarie, zmiany rozkładu, zmiany tras, powiadomienia na przystankach w dzień zmian to jest k🤬a normą. Ja rozumiem, że remonty, że przebudowy, ale do k🤬y nędzy zmieniać co 3 dni komunikacje zastępczą, która była dobrze zorganizowana? No tak, właśnie była dobrze zorganizowana to trzeba sp🤬olić bo po co, żeby ludziom nie było zbyt lekko.
Inna sytuacja odcinek tramwajowy Chebzie pętla - brynów pętla. Odcinek przez remont podzielony na odcinki.
Chebzie pętla -> lipiny targowisko -> chorzów rynek -> brynów pętla z chebzia jechał minibus o k🤬a innej godzinie niż przyjazd tramwaju, w lipinach 10 minut czekania na tramwaj nr.11, z chorzowa autobusem, który jechał nie z przystanku tramwajowego, tylko k🤬a 50 metrów obok koło przed przejścia dla pieszych, j🤬 jakąkolwiek koncepcje! I wracaj sobie o północy przez tak malowniczą i ładną okolice jak lipiny, no k🤬a dziękuje.
Dajcie maść bo mnie dupa boli.
BTW. Łamiąca wiadomość, linia 632 jeździ inną trasą.

Linia 632 nie jest odwołana, ona po prostu jedzie na BUS sie zieBal.
Prokurator - kup se k🤬a skuterek i nie narzekaj

podpis użytkownika
C🤬j w dupę temu co sprzyja dzielnicowemu

Coś to "w" za nisko sie wkleiło
i "u" trochę nie wyszło.