I tak się powoli żyje na tej polskiej wsi...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
Nie wiem co w tym dziwnego, na bardzo dalekich obrzeżach Lublina rolnik zboże posiał, to musi je też wykombajnować. Dla mieszkańców raczej powinno to być swego rodzaju atrakcją
On od pokoleń pewnie tam kosi, oni mieszkają od kilku lat i to z niego chcą zrobić dziwoląga
mirkselv2 napisał/a:
Nie wiem co w tym dziwnego, na bardzo dalekich obrzeżach Lublina rolnik zboże posiał, to musi je też wykombajnować. Dla mieszkańców raczej powinno to być swego rodzaju atrakcją
Jesteś przyjacielu świadomy jak to się kurzy? Oczywiście o hałasie nie wspomnę... pomiędzy blokami. Naprawdę, same atrakcje:-) Pozdrawiam.
Dobrze, że okopowych nie sadzi. Bo jakby obornikiem pokrył pole a zanim to potem zaora to..............
Dla mnie to wygląda tak ze rolnik starej daty żyje sobie i nie dał się sprzedać jak reszta rolników. Działka pewnie Warta jest teraz 10x tyle co rolniki x lat temu sprzedali dewelopera. Takie coś na wzór filmu zróbmy sobie wnuka
zróbcie z tych dwóch czy tam trzech bloków zbiórkę pieniędzy, kupicie ziemię od rolnika i będziecie mieć parking na swoje pasaciki
dobrze radzę
dobrze radzę
Wojtaswp11 napisał/a:
Jesteś przyjacielu świadomy jak to się kurzy? Oczywiście o hałasie nie wspomnę... pomiędzy blokami. Naprawdę, same atrakcje:-) Pozdrawiam.
No to jest tupet, działkę będzie kosił z 20min, a ten pieprzy o hałasie. A co do kurzu wystarczy wiatr w suszę mocniej powieje i masz to samo, a dupy tak nie spinasz.
Wojtaswp11 napisał/a:
Ktoś ich zmusił żeby kupić tam mieszkania?
Widziały galy co brały.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie