Dzisiaj kolega podzielił się ze mną mailem jaki ostatnio otrzymał, rozśmieszył mnie na tyle, że musiałem wstawić to tutaj.
Wszyscy wiemy, że przemoc w szkołach istnieje, ale to już podchodzi pod jakąś mafię
Materiał własny
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up Nie wymądrzaj się bo Cię na listę wpiszę
konto usunięte
2013-03-01, 22:29
Wojtek, powiem twojej mamie. Za takie zachowanie znowu Ci zabierze komputer, deskorolke, czapke i obsrane dildo o którym nikt nie wie. Wstydź się.
konto usunięte
2013-03-01, 23:06
konto usunięte
2013-03-01, 23:07
masz kumpli w podstawówce?
Skoro Mama i Tata załatwia za Ciebie takie sprawy w szkole to gratuluję bycia p🤬dą.
konto usunięte
2013-03-02, 0:33
;]
prisonerhatred
Wiesz.. Inflacja i te sprawy
@kaelem, śmiej się śmiej. Oni zaczną chodzić na siłki nie siłki, za 10 lat będą bezmyślnymi, ale karkami.
konto usunięte
2013-03-03, 14:13
co się spinacie, wyrosną na płatnych i nie tylko morderców i będzie materiał do czytania ^^
gimbaza od 99 roku z tego co pamietam