Grafika, której nasze MSZ nie widziało, albo stara się nie widzieć. Poniżej zdjęcie samochodów Polaków na Litwie. I ja się pytam jak ten sk🤬iały rząd każe NAM, Polakom przepraszać za ten transparent?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-08-23, 19:30
konto usunięte
2013-08-23, 19:42
Dawno temu bardzo zainteresowany naszymi relacjami z Litwą (relacje między ludźmi, nie rządami). Porozmawiałem trochę z bardzo konkretnym Litwinem, a on napisał mi mniej więcej coś takiego, że Unia między nami nie byłą najlepsza ale była... niezbędna dla przetrwania naszych dwóch nacji. Jednocześnie natrafiłem na sporo informacji mówiących o tym, że to sprytna polityka zagraniczna Mateczki Rassiji ingeruje w nasze relacje, chce widzieć nas skłóconych.
Litwinów jest ile? 3mln? Z czego Polacy i Rosjanie stanowią razem milion. Dawno się tymi liczbami interesowałem - mogłem nieco przekręcić. Oni się boją wynarodowienia! Nie bronię Litwinów, nie bronię naszych ale obie strony mają swoje za uszami.
Up - to prawda. Nawet ich prawo jest tak skonstruowane, żeby do władzy nie doszły przypadkiem osoby pochodzące z mniejszości narodowych jak Rosjanie czy Polacy.
Tydzień temu byłem w Wilnie i prawdę mówiąc po tym szumie w ścierwomediach przeszło mi przez myśl czy przypadkiem nie zastanę na powrocie swojego samochodu w podobnym stanie, zwłaszcza jak zauważyłem niezdrową ekscytację kilkuletniego chłopaczka do swoich rodziców, że Polaki przyjechali. Choć w sumie aut na polskich blachach było całkiem sporo. Może to obrazki z Olity, z jednego z tych ponurych osiedli z chamskiej, komunistycznej wielkiej płyty. Wtedy bym się nie zdziwił za takie atrakcje.
Stadiony nie są miejscem do rozwiązywania takich spraw.
konto usunięte
2013-08-23, 22:32
Bo Polską rządzą sprzedajne złodzieje. kaczyński, tusk i reszta debili.
konto usunięte
2013-08-23, 22:36
konto usunięte
2013-08-23, 22:38
konto usunięte
2013-08-23, 22:41
Polska, Litwa...
i nie ma to jak fancy napis po angielsku, lol
konto usunięte
2013-08-23, 22:44
Tak nas widzą za granicą, i to mianowicie rodacy i ich nadambitne plany PATRIOTYCZNE są rozpatrywane właśnie w taki sposób.
bonus. napisał/a:
Stadiony nie są miejscem do rozwiązywania takich spraw.
Jak widać, są, bo bez tego transparentu szerokie grono ludzi nie dowiedziałoby się o sytuacji z Litwy. Fakt, ostro. Fakt, to klub w głównej mierze dostanie po dupie. Jednak trzeba się przyzwyczaić, że jak w tym kraju nie szokujesz to nie zainteresujesz większości społeczeństwa.
Hahah dobrze tak polaczkom haha