👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeżeli sternik przeżył, to należy mu się kula w łeb, chociaż..., za samo to, że jest kacapem, już mu się należy. Baran, nie przedmuchał zęzy, przed uruchomieniem benzynowego silnika i eksplodowały nagromadzone opary. Nigdy, o tym nie zapominajcie, nawet, jeżeli pływacie z dieslem, bo taka praktyka sprawi, że ta czynność wejdzie wam w krew. Jeżeli macie krótką pamięć, nie zapomnijcie, o ustawieniu się w pobliżu jakiejś kamery, żeby sadole mieli z czego się pośmiać.

MDR napisał/a:
Soczi, panie kolego, jest w linii prostej jakieś 600 - 700 km od ukraińskich pozycji. Jakbyś bardziej uważnie śledził doniesienia z wojny to byś wiedział że Ukraińcy sięgają już swoimi dronami cele położone grubo ponad 1000 km od granicy. Dodatkowo Soczi jest też w zasięgu ich dronów morskich.
Tak ci powiedzieli w tv albo napisali w jakiś żałosnych polskich mediach, po za tematem jak na zużyte bębny od pralek to Rosjanie nieźle sobie radzą. Rozpieprzaja bębnami natowski sprzęt.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie