👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Każdy widząc człowieka który się przewraca czuje w środku takie miłe "szuruburuszububur" i od razu na jego twarzy widnieje uśmiech.
piwesio

Zaraz zostanie postawiony fotoradar bo przemieszczają się szybciej niż normalny przechodzień.
Jest zajebiście...Zamiast łopatą odśnieżałem dzisiaj kilofem.

Akademia Górniczo Hutnicza :
Kierunki:
-węgloznastwo
i dobre opracowania home.agh.edu.pl/~kowalski/files/bud_rysunek_budowlany.pdf
Kierunki:
-węgloznastwo
i dobre opracowania home.agh.edu.pl/~kowalski/files/bud_rysunek_budowlany.pdf

Co jak co ale na MS dzisiaj była rzeźnia. Widziało się kilka zacnych gleb i mordka nie mogła się nie uśmiechnąć
Teraz oby tylko nie dopadło mnie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie