Każdy widząc człowieka który się przewraca czuje w środku takie miłe "szuruburuszububur" i od razu na jego twarzy widnieje uśmiech.
piwesio

podpis użytkownika
dupa dupa dupa
tak wygląda cały Kraków i okolice w promieniu 20km, pół metra śniegu a na to warstwa lodu 50mm, przepieknie to wygląda, ale w c🤬j zabójcze ;/
Zaraz zostanie postawiony fotoradar bo przemieszczają się szybciej niż normalny przechodzień.
Jest zajebiście...Zamiast łopatą odśnieżałem dzisiaj kilofem.

podpis użytkownika
Księciuniu, dajno dwa złote.
Okazuje się ze podobno we Lwowie to samo co w Krk. A teraz patrzę przez okno i doj🤬o jeszcze śniegu na ten lód...dobrze że dzisiaj nie imprezuje bo bym się połamał wracając

Akademia Górniczo Hutnicza :
Kierunki:
-węgloznastwo
i dobre opracowania home.agh.edu.pl/~kowalski/files/bud_rysunek_budowlany.pdf
Kierunki:
-węgloznastwo
i dobre opracowania home.agh.edu.pl/~kowalski/files/bud_rysunek_budowlany.pdf
MS AGH to cudowne miejsce
Reduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League

podpis użytkownika
¡Ándele! ¡Arriba! ¡Arriba! ¡Epa! ¡Epa! ¡Epa! YeehawReduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League
pieprzona gołoledź, nawet mój pies sie wyj🤬 biegnąć po kostce z zamiarem obszczekania listonosza
podpis użytkownika
Sanity is for the weak

ja wyszedłem z domu normalnie ide do sklepu 2 minuty a dzisiaj 15 xD po drodze widziałem jak 3 osoby sie wyj🤬y, a ja nawet nie podnosiłem nóg tylko ślizzzzzzzg
piwo

Co jak co ale na MS dzisiaj była rzeźnia. Widziało się kilka zacnych gleb i mordka nie mogła się nie uśmiechnąć
Teraz oby tylko nie dopadło mnie