👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tak, mhm... a co mówi laska gdy zrobi lodzika kakaowego?
Tak smakuje rzyć.
Tak smakuje rzyć.

co myślę gdy słyszę słowo "enej"?
Banda pedałów
przepraszam że kogoś uraziłem, ale jakoś nie wielbię ukraińskiego zespołu
Banda pedałów
dumad napisał/a:
co myślę gdy słyszę słowo "enej"?
Banda pedałów
Ta banda pedałów ma więcej kasy niż ty i wyr🤬ała więcej dziewczyn niż ty, ciekawe więc kto wychodzi tutaj na pedała

@BrotherLouie - chłopie, to jest Sadistic, portal dla ludzi którzy w sobotę wieczorem zamiast iść ze znajomymi na imprezę albo do dziewczyny por🤬ać siedzą w domu i czytają artykuły o kolesiu z Downem który potrafi sobie sam zrobić herbatę, tu siedzą tylko kompletne, zakompleksione zera bez znajomych i dziewczyny! Tacy ludzie w hierachii są nawet niżej niż Downy bo nie są upośledzeni umysłowo, mają dwie ręce, dwie nogi, widzą, słyszą, niektórzy nawet myślą a nie potrafią sobie poradzić z własnym życiem i wepchnąć go na właściwe tory! ZERA!
Czekaj, zaraz, co JA tu w takim razie robię?
Czekaj, zaraz, co JA tu w takim razie robię?

@bloodwar
Ssij pałkę, jesteś największym zerem z nas wszystkich.
Ssij pałkę, jesteś największym zerem z nas wszystkich.
Skowroniasty chyba często to mówisz..............ale chyba jesteś bardziej "lasek", a nie laska
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie