Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
19WTJ89 2024-03-16, 7:39 3
K🤬a i za taką akcję 1295 lat gułagu bo uwzględnią pewnie to że niepoczytalna
Zgłoś
radek225 2024-03-16, 8:12 21
Bardzo sprawnie jej to poszło. Baba to wszystko sp🤬oli dlatego natura stworzyła ją tak żeby nie opuszczała kuchni i umiała prawidłowo wypiąć dupę. Niestety lekko ponad 100 lat temu emancypacji im się zachciało i teraz oglądamy jak wyrwane ze swojego naturalnego środowiska potykają się o własne nogi.

podpis użytkownika

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
Quba23 2024-03-16, 8:47 6
Jprdl baby to są baby... jprdl
Zgłoś
psotny_fiutek 2024-03-16, 8:47 3
radek225 napisał/a:

Bardzo sprawnie jej to poszło. Baba to wszystko sp🤬oli dlatego natura stworzyła ją tak żeby nie opuszczała kuchni i umiała prawidłowo wypiąć dupę. Niestety lekko ponad 100 lat temu emancypacji im się zachciało i teraz oglądamy jak wyrwane ze swojego naturalnego środowiska potykają się o własne nogi.

Wyjątek to te męskie lesby, one nawet coś tam potrafią manualnie z pomyślunkiem podziałać (znam jedną, samochód naprawi, wiertarką umie pracować, browara pije jak facet, spoko typ z niej... , a reszta, no może 99% bo też wyjątki wśród prawdziwych kobiet występują, tak jak napisałeś.

I nie są to złośliwości z mojej strony a efekt wieloletnich obserwacji kobiet.

podpis użytkownika

Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
Zgłoś
Veni_Vidi 2024-03-16, 9:05 2
hahaha Miała dobre chęci ale zero praktyki. Brawa za odwagę.
Zgłoś
radek225 2024-03-16, 9:12 9
psotny_fiutek napisał/a:

Wyjątek to te męskie lesby, one nawet coś tam potrafią manualnie z pomyślunkiem podziałać (znam jedną, samochód naprawi, wiertarką umie pracować, browara pije jak facet, spoko typ z niej... , a reszta, no może 99% bo też wyjątki wśród prawdziwych kobiet występują, tak jak napisałeś.
I nie są to złośliwości z mojej strony a efekt wieloletnich obserwacji kobiet.

Męską lesba ' tego jeszcze nie słyszałem, ale wiem o co Ci chodzi xD . Może i taka p🤬da jest niemęska ale to w gruncie rzeczy dalej facet tak więc natury nie oszukasz. Robię ponad 100 000 km rocznie przebiegu i prawdziwe zagrożenie na drodze stanowią 20-letnie łebki w wyp🤬zianym BMW którym wydaje się że jadą McLarenem P1, stare dziady, i kobiety właśnie. Skręcam w pierwszy zjazd na rondzie w prawo więc zanim jeszcze dojadę do ronda to włączam kierunkowskaz. Na następnym wjeździe stoi ona. Dojeżdżam do ronda i c🤬a dalej stoi. Skręcam w pierwszy zjazd w prawo i k🤬a dalej stoi. Dopiero jak połowa 16 i pół metrowego zestawu przejechała to ona rusza.... To tylko przykład tego Jak sprawnie kobietom idzie ogarnianie rzeczywistości. Za to bardzo sprawnie idzie jej rozj🤬ie twojej wypłaty kucanie 4 godzinę w sklepie i przymierzanie butów oraz op🤬lenie tobie dupy do jej najlepszej psiapsi. U mnie wybranie butów trwa między minutą a trzema minutami i dużo dłużej Schodzi mi w stanie w kolejce żeby za te buty zapłacić. Naprawdę gdyby nie cycki c🤬a oraz zdolność do rodzenia dzieci to kobieta jest dosłownie bezużyteczna . Któryś ze starożytnych greckich filozofów powiedział że kobieta to taki upośledzony facet.

podpis użytkownika

Zgłoś
psotny_fiutek 2024-03-16, 9:15 1
Veni_Vidi napisał/a:

hahaha Miała dobre chęci ale zero praktyki. Brawa za odwagę.

Jakiej k🤬a praktyki ?

Obejrzyj jeszcze raz filmik, butelka odbija sie od ściany i od podłoża jak plastykowa, ostatecznie substancja zapalająca sie z niej wylewa a nie butelka pęka.

By rozbić plastykową.... butelkę, trzeba mieć praktykę ?

Czy może szczyptę inteligencji i wyobraźni by taką prostą akcje skutecznie przeprowadzić ?

Znalezienie instrukcji na necie zajęło mi 3 sekundy. Ma być szkło, k🤬a szkło cienkościenne , nie butelka plastykowa czy po szampanie, itp.

A jej ?

podpis użytkownika

Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.
Zgłoś
Baronessa 2024-03-16, 9:32
Gałę pewnie też tak dobrze op🤬la, jak podpala budynki...

psotny_fiutek napisał/a:

Taka to i wp🤬lić facetowi potrafi, więc nie wiem, co gorsze... Jak nie jesteś gierojem 1,90m wzrostu i 100 kilo wagi to lepiej sobie odpuść takiego babochłopa, chyba że lubisz po robocie dodatkowo zmywać gary w chacie, sprzątać, gotować i chodzić z p🤬dami pod oczami od babskiego wp🤬lu...
Zgłoś
Veni_Vidi 2024-03-16, 9:34
psotny_fiutek napisał/a:

Jakiej k🤬a praktyki ?
Obejrzyj jeszcze raz filmik, butelka odbija sie od ściany i od podłoża jak plastykowa, ostatecznie substancja zapalająca sie z niej wylewa a nie butelka pęka.
By rozbić plastykową.... butelkę, trzeba mieć praktykę ?
Czy może szczyptę inteligencji i wyobraźni by taką prostą akcje skutecznie przeprowadzić ?
Znalezienie instrukcji na necie zajęło mi 3 sekundy. Ma być szkło, k🤬a szkło cienkościenne , nie butelka po szampanie itp.
A jej ?

Dostałeś orgazmu? Nie? To idź i jej to powiedz
Zgłoś
Alosza 2024-03-16, 10:20 1
Najlepsza to jest ta kołchoźnica z ochrony w kamizelce,
Zgłoś
psotny_fiutek 2024-03-16, 10:25
Alosza napisał/a:

Najlepsza to jest ta kołchoźnica z ochrony w kamizelce,

Następna silna niezależna kobieta we właściwym miejscu odpowiednim do jej kompetencji...

podpis użytkownika

Zgłoś
Toperson1 2024-03-16, 13:04 2
radek225 napisał/a:

Największym ztrolowaniem kobiet było pozwolenie im na grę w piłkę nożną

Zgłoś
radek225 2024-03-16, 13:12 3
Toperson1 napisał/a:

Największym ztrolowaniem kobiet było pozwolenie im na grę w piłkę nożną

Drugowojenni, koreańscy i wietnamscy kombatanci, schorowani, na wózkach, z laskami, balkonikami wp🤬liliby babskiej drużynie 30:2 i to w pierwszej połowie.,

podpis użytkownika

Zgłoś
majeńka 2024-03-16, 13:14 2
A ty byś to lepiej zrobił? Byłeś na szkoleniach jak podpalać punkty wyborcze okupanta?

(Leningrad to Nienszanc, szwedzko-fińskie miasto; tereny wokół miasta nawet się w 1919 zbuntowały i wybiły na niepodległość, prosząc Finlandię o anszlus. Niestety kacapi ponownie podbili je półtora roku później.)

Gdybym odważyła się na coś takiego (babom grozi dożywocie w barbarzyńskim więźniu, facetom jeszcze gorzej) chyba bym wpierw poszła do lasu porzucać testowymi butelkami. Ale tylko mała część ludzi wie że takie pomysły trzeba wpierw przetestować.

A co do tekstów o lesbach: ja tam wiem czego nie potrafię, i tego nie robię. Wiem że prowadzę jak baba (cóż...), tak więc samochodu nie dotykam (mimo że prawko mam). W gniazdku grzebać nie potrafię, czy żarówki łazienkowej wymienić też nie, więc dzwonię do znajomego samca zamiast samej się wygłupiać i bawić w hinduskiego elektryka. I co, mam udowadniać jaka to "silna niezależna" jestem? Bo przyznanie się do nieumienia czegoś jest... niemęskie?

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie