Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
smc 2025-06-09, 1:34 3
Wpuszczał ich, ale się nie cieszył.

Czyli za kasę.
Zgłoś
Konto usunięte 2025-06-09, 1:58 1
Za 20 lat w Polsce pod rządami waszych kochanych obsrańców z KO
Zgłoś
gre.g 2025-06-09, 3:17
Szybko zakładają sobie stryczek na szyję.
Zgłoś
cygar 2025-06-09, 4:35 3
Następnym stadium to porywanie gw🤬cenie i zmuszanie białych brytyjek do małżeństwa. Później poligamia tylko dla mułzumanów. Następnie opodatkowanie niemłuzumanów i ewentualnie pogromy i masowe morderstwa niemułzumanów. Mała Brytania za dekadę będzie przypominać RPA.
Zgłoś
Hyjek23 2025-06-09, 6:21
Alfred przekręca się w grobie
Zgłoś
Mgmacius 2025-06-09, 6:47
Manolito666 napisał/a:

Lewacko-ż🤬dowskie rządy to najprostsza droga do samozagłady Europy. A psy wykonają wszystkie, nawet najbardziej haniebne rozkazy.

Co to za mania z dokładaniem ż🤬dów do wszystkiego? Ż🤬d nie może być lewakiem, to jest najgłupszy możliwy pomysł. Ale jak zawsze, polaczki antysemici…
Zgłoś
oleyu 2025-06-09, 8:46
Niestety zwykli ludzie mogą tylko wyjsć na ulicę
Zgłoś
gonzor 2025-06-09, 8:59 1
Mieszkałem z centrum miasta zwanego wtedy Londyn, był rok 1999, było jakoś tak światowo, europejsko. Boję się tam ponownie polecieć...
Zgłoś
steven_seagull 2025-06-09, 9:04 6
JoSeed napisał/a:

W jakim celu ten brudas się nadziera? 😡 że też żaden chętny się nie znajdzie, co by go do Tamizy szturchnąć...

Chodzi o to, że muzułmanie coraz bardziej się panoszą w UK, w Europie. Mimo, że w Anglii nie brakuje (niestety) meczetów, gdzie mogą odprawiać swoje modły, wyciągają to gówno na ulice wielkich miast. Dziś w takich miastach, jak Londyn, Birmingham czy Manchester nie pójdziesz już spokojnie zrobić zakupów. Musisz liczyć się z tym, że na samym środku najbardziej ruchliwego skweru, w samym centrum miasta będziesz atakowana muzułmańską propagandą, a w tle będzie lecieć (ustawiona na 100dB) jedyna słuszna, kozojebna melodia. Oni wybierają najbardziej newralgiczne miejsca, jak na filmiku, typu Tower Bridge, bo w ten sposób się panoszą. Policja im nie podskoczy. Burmistrzem Londynu jest muzułmanin, rządzący tam bodajże już drugą kadencję. Tak wygląda życie w wielu dzielnicach największych miast w państwach, które jeszcze do niedawna były kolebką zachodniej cywilizacji. To się dzieje naprawdę. Dlatego nie rozumiem ludzi w Polsce, którzy głosują na polityków, w jawny sposób chcących doprowadzić tutaj do tego samego. Niech ktoś wyjedzie do dużego miasta w UK, Belgii, Francji, nieważne, na kilkanaście lat. Niech wróci do Polski, gdzie (jak to ktoś ostatnio mi odpisał) panuje demokracja na poziomie Republiki Konga i powie, że kłamię. I uwierz mi, chciałbym się mylić...
Zgłoś
Plodus 2025-06-09, 9:10 4
Mister_Klex napisał/a:

Piękny rozpad państwa, oby tylko nam się to nie odbiło.

Nam już identycznie odbiło. Już u nas coraz więcej beżowych, w większych miastach pełno ukrów, a policja obstawia patrole obywatelski. A to jeszcze przed wejściem w życie paktu migracyjnego po którym dopiero zobaczysz. Mimo to połowa Polski, a w większych miastach większość głosowała za tym w wyborach.
Także zobaczysz takie obrazki u siebie już niedługo.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-06-09, 9:28
steven_seagull napisał/a:

Tak wygląda życie w wielu dzielnicach największych miast w państwach, które jeszcze do niedawna były kolebką zachodniej cywilizacji. To się dzieje naprawdę. Dlatego nie rozumiem ludzi w Polsce, którzy głosują na polityków, w jawny sposób chcących doprowadzić tutaj do tego samego. Niech ktoś wyjedzie do dużego miasta w UK, Belgii, Francji, nieważne, na kilkanaście lat. Niech wróci do Polski, gdzie (jak to ktoś ostatnio mi odpisał) panuje demokracja na poziomie Republiki Konga i powie, że kłamię. I uwierz mi, chciałbym się mylić...

Jeżdżę często po dużych miastach w UK, Belgii, Francji (tak praca) i powiem tyle - p🤬lisz jak poj🤬y.
W dupie byłeś, gówno widziałeś.
Zgłoś
lacrimal 2025-06-09, 9:34
pazuzu napisał/a:

Masz rację dlatego pis wpuszczał ich setki tysiecy do polski, mozesz im podziękować

U nas będą w wodzie - tym się różnimy od kalifatu brytyjskiego.

Choć już słyszałem o małych mafiach tadżyków i innych wschodnich przybyszów, w głównych miastach polski.
Zgłoś
żmij 2025-06-09, 9:35 6
TwójCzarnyPan napisał/a:

Jeżdżę często po dużych miastach w UK, Belgii, Francji (tak praca) i powiem tyle - p🤬lisz jak poj🤬y.

Pewnie. Najlepiej to widać na powyższym filmie

podpis użytkownika

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
steven_seagull 2025-06-09, 9:38 5
TwójCzarnyPan napisał/a:

Haha chyba z dupą się na łby pozamieniałeś. Birmingham, spis powszechny z 2012 roku (tak, to było już 13 lat temu i do dzisiaj robi się tylko gorzej: biali Brytyjczycy stanowili już wtedy w tej, prawie 3-milionowej aglomeracji, mniejszość. Ale widzę, że jesteś niezwykle oświecony i światowy, po całej Europie jeżdżąc z tytułu pracy. I nie pisz do mnie, że w dupie byłem i gówno widziałem, bo gówno o mnie wiesz. Idź wysrywać swoje lewackie wypociny gdzie indziej. Ja na tej stronie nigdy nie wypowiadam się politycznie, dopiero twoje p🤬lenie pod postem o muzułmańskiej mamusi, która tłukła dziecko sprawiło, że już nie mogłem nic nie napisać.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-06-09, 9:42
żmij napisał/a:

Pewnie. Najlepiej to widać na powyższym filmie

Na filmie widać jakiegoś Arabusa śpiewającego na moście. Po ubraniu widać, że jest z krajów Zatoki, a takich w UK jest niewielu. Większość brytyjskich muzułmanów to Pakistan, Bangladesz, Indie. Ci z Zatoki czasem pojawiają się w Londynie jak przylatują swoimi prywatnymi odrzutowcami na zakupy. Więc film oderwany od rzeczywistości.

[ Dodano 2025-06-09, 09:48 ]
steven_seagull napisał/a:

Haha chyba z dupą się na łby pozamieniałeś. Birmingham, spis powszechny z 2012 roku (tak, to było już 13 lat temu i do dzisiaj robi się tylko gorzej: biali Brytyjczycy stanowili już wtedy w tej, prawie 3-milionowej aglomeracji, mniejszość. Ale widzę, że jesteś niezwykle oświecony i światowy, po całej Europie jeżdżąc z tytułu pracy. I nie pisz do mnie, że w dupie byłem i gówno widziałem, bo gówno o mnie wiesz. Idź wysrywać swoje lewackie wypociny gdzie indziej. Ja na tej stronie nigdy nie wypowiadam się politycznie, dopiero twoje p🤬lenie pod postem o muzułmańskiej mamusi, która tłukła dziecko sprawiło, że już nie mogłem nic nie napisać.

No i? Jestem akurat w Birmingham i nie słyszę tu żadnego wycia do Allaha. Kolorowi tu są, ale i Chińczycy, Latynosi, Polacy i tak dalej. Ty, jak widzę jesteś jednym z tych oświeconych, co widzieli wszystko, ale w internecie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie