Lewacko-ż🤬dowskie rządy to najprostsza droga do samozagłady Europy. A psy wykonają wszystkie, nawet najbardziej haniebne rozkazy.
Co to za mania z dokładaniem ż🤬dów do wszystkiego? Ż🤬d nie może być lewakiem, to jest najgłupszy możliwy pomysł. Ale jak zawsze, polaczki antysemici…
W jakim celu ten brudas się nadziera? 😡 że też żaden chętny się nie znajdzie, co by go do Tamizy szturchnąć...
Chodzi o to, że muzułmanie coraz bardziej się panoszą w UK, w Europie. Mimo, że w Anglii nie brakuje (niestety) meczetów, gdzie mogą odprawiać swoje modły, wyciągają to gówno na ulice wielkich miast. Dziś w takich miastach, jak Londyn, Birmingham czy Manchester nie pójdziesz już spokojnie zrobić zakupów. Musisz liczyć się z tym, że na samym środku najbardziej ruchliwego skweru, w samym centrum miasta będziesz atakowana muzułmańską propagandą, a w tle będzie lecieć (ustawiona na 100dB) jedyna słuszna, kozojebna melodia. Oni wybierają najbardziej newralgiczne miejsca, jak na filmiku, typu Tower Bridge, bo w ten sposób się panoszą. Policja im nie podskoczy. Burmistrzem Londynu jest muzułmanin, rządzący tam bodajże już drugą kadencję. Tak wygląda życie w wielu dzielnicach największych miast w państwach, które jeszcze do niedawna były kolebką zachodniej cywilizacji. To się dzieje naprawdę. Dlatego nie rozumiem ludzi w Polsce, którzy głosują na polityków, w jawny sposób chcących doprowadzić tutaj do tego samego. Niech ktoś wyjedzie do dużego miasta w UK, Belgii, Francji, nieważne, na kilkanaście lat. Niech wróci do Polski, gdzie (jak to ktoś ostatnio mi odpisał) panuje demokracja na poziomie Republiki Konga i powie, że kłamię. I uwierz mi, chciałbym się mylić...
Piękny rozpad państwa, oby tylko nam się to nie odbiło.
Nam już identycznie odbiło. Już u nas coraz więcej beżowych, w większych miastach pełno ukrów, a policja obstawia patrole obywatelski. A to jeszcze przed wejściem w życie paktu migracyjnego po którym dopiero zobaczysz. Mimo to połowa Polski, a w większych miastach większość głosowała za tym w wyborach.
Także zobaczysz takie obrazki u siebie już niedługo.
Tak wygląda życie w wielu dzielnicach największych miast w państwach, które jeszcze do niedawna były kolebką zachodniej cywilizacji. To się dzieje naprawdę. Dlatego nie rozumiem ludzi w Polsce, którzy głosują na polityków, w jawny sposób chcących doprowadzić tutaj do tego samego. Niech ktoś wyjedzie do dużego miasta w UK, Belgii, Francji, nieważne, na kilkanaście lat. Niech wróci do Polski, gdzie (jak to ktoś ostatnio mi odpisał) panuje demokracja na poziomie Republiki Konga i powie, że kłamię. I uwierz mi, chciałbym się mylić...
Jeżdżę często po dużych miastach w UK, Belgii, Francji (tak praca) i powiem tyle - p🤬lisz jak poj🤬y.
W dupie byłeś, gówno widziałeś.
Masz rację dlatego pis wpuszczał ich setki tysiecy do polski, mozesz im podziękować
U nas będą w wodzie - tym się różnimy od kalifatu brytyjskiego.
Choć już słyszałem o małych mafiach tadżyków i innych wschodnich przybyszów, w głównych miastach polski.
Jeżdżę często po dużych miastach w UK, Belgii, Francji (tak praca) i powiem tyle - p🤬lisz jak poj🤬y.
Pewnie. Najlepiej to widać na powyższym filmie

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
Haha chyba z dupą się na łby pozamieniałeś. Birmingham, spis powszechny z 2012 roku (tak, to było już 13 lat temu i do dzisiaj robi się tylko gorzej: biali Brytyjczycy stanowili już wtedy w tej, prawie 3-milionowej aglomeracji, mniejszość. Ale widzę, że jesteś niezwykle oświecony i światowy, po całej Europie jeżdżąc z tytułu pracy. I nie pisz do mnie, że w dupie byłem i gówno widziałem, bo gówno o mnie wiesz. Idź wysrywać swoje lewackie wypociny gdzie indziej. Ja na tej stronie nigdy nie wypowiadam się politycznie, dopiero twoje p🤬lenie pod postem o muzułmańskiej mamusi, która tłukła dziecko sprawiło, że już nie mogłem nic nie napisać.
Pewnie. Najlepiej to widać na powyższym filmie
Na filmie widać jakiegoś Arabusa śpiewającego na moście. Po ubraniu widać, że jest z krajów Zatoki, a takich w UK jest niewielu. Większość brytyjskich muzułmanów to Pakistan, Bangladesz, Indie. Ci z Zatoki czasem pojawiają się w Londynie jak przylatują swoimi prywatnymi odrzutowcami na zakupy. Więc film oderwany od rzeczywistości.
[ Dodano 2025-06-09, 09:48 ]
Haha chyba z dupą się na łby pozamieniałeś. Birmingham, spis powszechny z 2012 roku (tak, to było już 13 lat temu i do dzisiaj robi się tylko gorzej: biali Brytyjczycy stanowili już wtedy w tej, prawie 3-milionowej aglomeracji, mniejszość. Ale widzę, że jesteś niezwykle oświecony i światowy, po całej Europie jeżdżąc z tytułu pracy. I nie pisz do mnie, że w dupie byłem i gówno widziałem, bo gówno o mnie wiesz. Idź wysrywać swoje lewackie wypociny gdzie indziej. Ja na tej stronie nigdy nie wypowiadam się politycznie, dopiero twoje p🤬lenie pod postem o muzułmańskiej mamusi, która tłukła dziecko sprawiło, że już nie mogłem nic nie napisać.
No i? Jestem akurat w Birmingham i nie słyszę tu żadnego wycia do Allaha. Kolorowi tu są, ale i Chińczycy, Latynosi, Polacy i tak dalej. Ty, jak widzę jesteś jednym z tych oświeconych, co widzieli wszystko, ale w internecie.