Na filmie widać jakiegoś Arabusa śpiewającego na moście. Po ubraniu widać, że jest z krajów Zatoki, a takich w UK jest niewielu. Większość brytyjskich muzułmanów to Pakistan, Bangladesz, Indie. Ci z Zatoki czasem pojawiają się w Londynie jak przylatują swoimi prywatnymi odrzutowcami na zakupy. Więc film oderwany od rzeczywistości.
Akurat tu ci przyznam rację, ten arabus na filmie jest lepszego sortu. Co nie zmienia faktu, że zdecydowana większość, która to robi w centrach dużych miast w UK, nie jest z Arabii Saudyjskiej.
[ Dodano 2025-06-09, 09:51 ]
Na filmie widać jakiegoś Arabusa śpiewającego na moście. Po ubraniu widać, że jest z krajów Zatoki, a takich w UK jest niewielu. Większość brytyjskich muzułmanów to Pakistan, Bangladesz, Indie. Ci z Zatoki czasem pojawiają się w Londynie jak przylatują swoimi prywatnymi odrzutowcami na zakupy. Więc film oderwany od rzeczywistości.
No i? Jestem akurat w Birmingham i nie słyszę tu żadnego wycia do Allaha. Kolorowi tu są, ale i Chińczycy, Latynosi, Polacy i tak dalej. Ty, jak widzę jesteś jednym z tych oświeconych, co widzieli wszystko, ale w internecie.
A w jakiej części Birmingham? Bo tak się składa, że dobrze znam to miasto. I to nie z mapy.
C🤬j wie. Ale zaraz jakiś z🤬b dorobi spiskową teorię, tylko poczekaj.
W 90-tych latach , ludzie którzy wiedzieli co mówili , tzw. ,, konspiratorzy / spiskowcy'' apelowali że Wielka Brytania będzie miała ogromny problem z zróżnicowaniem kulturowym , mamy 2025 i okazuje się że te ,,teorie spiskowe'' były zaskakująco bardzo dokładne. Wiesz ogólnie to społeczeństwo zauważyłem dzieli się na dwa rodzaje ludzi, ci którzy nic nie zauważają i mają wyj🤬e po całości na to co się stanie jutro, i tych których obawa potrafi przewidzieć najgorsze przypadki aby zapobiec pewnym wydarzeniom. Zobacz jak blisko wojny domowej już była Anglia parę miesięcy temu.
Mnie to koło dupy lata,jak ktoś czuje potrzebe,to niech się modli.Tylko po co drzeć mordę na całą okolicę?
Durny wyścig za kasą, za samochodem na lizingu, za telewizorem na całą scianę, za jak największym domem, za działką, za wojażami samolotem, po to by po śmierci wszystko oddać socjalistycznemu państwu bo dzieci się nie zdążyło zrobić. Trzeba być tym najbogatszym na cmentarzu, to jest to.
Patologia.
Dla mnie to forma selekcjj naturalnej, w końcu część Europejczyków widzi i rozumie co się dzieje, i te rodziny jakoś zakłada. Reszta to jakaś ślepa uliczka genetyczna i pewnie tak musi być, przyszli na świat i nic dla społeczeństwa czy dla rodziny nie zrobili.
Na własny naród nasrali a wręcz wydali wyrok.
Religia to zabobony i bajki i tak należy ją traktować. Żadnych przywilejów.
Masz rację dlatego pis wpuszczał ich setki tysiecy do polski, mozesz im podziękować
ale musiała Cie dupa boleć jak princepolo przegrał wybory na dodatek fałszowane na korzyść bonżura, PIS wpuszczał ich miliony a nie było zadnego filmu z murzynami siedzącymi na przestynkach czy chodzącymi po mieście, ten Kaczyński to jednak potrafi usuwać treści z internetu. Przestańcie szerzyć propagande że niby teraz wywózki z niemiec to własnie Ci co dostali wizy w Polsce, bo są filmy jak mowią te mudżyny ze pare dni temu statkami do niemiec przypłyneli.
Piękny rozpad państwa, oby tylko nam się to nie odbiło.
Jeżdżę często po dużych miastach w UK, Belgii, Francji (tak praca) i powiem tyle - p🤬lisz jak poj🤬y.
W dupie byłeś, gówno widziałeś.
Jeździsz ale na c🤬ju koleżki i dupą po niesheblowanej desce
Nie wiem ile ci płacą za te twoje farmazony ale musi byc sporo bo cie córeczku Koryntu wszędzie pełno z tymi lewackim p🤬lolo.
podpis użytkownika
The body positivity movement is the only mevement that requires no movementCiekawe czy jakby wp🤬lić tego muezina z mostu do Tamizy to byłoby to poczytane jako zamach na Kalifal Brytyjski ?
Zanieczyszczenie rzeki.
Inny paragraf.

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
A w jakiej części Birmingham? Bo tak się składa, że dobrze znam to miasto. I to nie z mapy.
Tego nie powiem, bo ktoś mógłby się domyśleć gdzie pracuję, a im mniej sadole o mnie wiedzą, tym lepiej.
Zresztą, jakie to ma znaczenie? Jakbym powiedział w Wilson Green, to byś odpowiedział, że to c🤬j, bo na Perry Barr jest dopiero sajgon. A jakbym mówił, że w Perry Barr to ty, że c🤬ja wiem, bo nie byłem na Wilson Green. Bo po to pytasz, prawda?
[ Dodano 2025-06-09, 20:11 ]
Czyli sugerujesz że drący ryja brudas na moście to nie prawda ?
I to że napiszesz ze ty tego nie widujesz jest tyle warte co jak katol p🤬lnie świadectwo że gadał z laską o imieniu MaRyja, bardziej wierzę nagraniu niżeli randomowi którego nie znam ;p Wybacz ale takie są realia.
Napisałem już wyżej: to Arab z Zatoki Perskiej, takich jest w UK na lekarstwo. Widać ich tylko w Londynie, gdzie wpadają prywatnymi odrzutowcami na zakupy do Harrodsa. Kto zmontował ten materiał, nie mógł wybrać bardziej głupiego przykładu. Kim jest ten, nie wiem, ale to nie jest zwyczajny widok w UK. Więc to żenująco c🤬jowa propaganda dla ignorantów, co nigdzie nie byli i nic nie widzieli.
[ Dodano 2025-06-09, 20:15 ]
h🤬ja im dał ten brexit
Tak właśnie jest. Zmniejszył imigrację z Europy, a zwiększył tą z Azji i Afryki. Może w końcu dotrze to do tych prawicowych, tępych głów, że wyjście z Unii nie rozwiązuje żadnych problemów.
Tego nie powiem, bo ktoś mógłby się domyśleć gdzie pracuję, a im mniej sadole o mnie wiedzą, tym lepiej.
Zresztą, jakie to ma znaczenie? Jakbym powiedział w Wilson Green, to byś odpowiedział, że to c🤬j, bo na Perry Barr jest dopiero sajgon. A jakbym mówił, że w Perry Barr to ty, że c🤬ja wiem, bo nie byłem na Wilson Green. Bo po to pytasz, prawda?
Napisałem już wyżej: to Arab z Zatoki Perskiej, takich jest w UK na lekarstwo. Widać ich tylko w Londynie, gdzie wpadają prywatnymi odrzutowcami na zakupy do Harrodsa. Kto zmontował ten materiał, nie mógł wybrać bardziej głupiego przykładu. Kim jest ten, nie wiem, ale to nie jest zwyczajny widok w UK. Więc to żenująco c🤬jowa propaganda dla ignorantów, co nigdzie nie byli i nic nie widzieli.
Tak właśnie jest. Zmniejszył imigrację z Europy, a zwiększył tą z Azji i Afryki. Może w końcu dotrze to do tych prawicowych, tępych głów, że wyjście z Unii nie rozwiązuje żadnych problemów.
Możemy się tak bawić, ja nazwę ciebie ignorantem bo ignorujesz że tego gówna jest coraz więcej nawet tu w moim kraju a to już widzę nie muszę nigdzie jechać.
Zadałem pytanie, bo twierdzisz, że w dupie byłem i gówno widziałem. W Winson Green (nie Wilson) miałem kiedyś nieprzyjemność przebywać, chociaż nie w tym więzieniu, otoczonym jebitnym murem. Po prostu tamtędy często przejeżdżałem. Bardziej chodziło mi o to, że to ty możesz mi zadać dowolne pytanie nt. Birmingham, a ja odpowiem. Chociaż z drugiej strony, wszystko można i tak sprawdzić na necie, zanim się odpowie, więc to nie ma sensu. Tak czy siak, jesteś w Birmingham, ja spędziłem tam szmat czasu, może nawet kiedyś gdzieś tam się spotkaliśmy. Po prostu, nie oceniaj ludzi z góry zakładając, że w dupie byli. Gdybym nigdy nie był na Zachodzie i nie widział tego wszystkiego na własne oczy, po prostu nie wypowiadał bym się. Ale byłem. Widziałem. Poznałem kilku fajnych Anglików, ludzi dużo starszych ode mnie, którzy pamiętają czasy, gdzie ich dzielnice, albo nawet takie pobliskie miasto, Walsall, jeszcze za czasów ich młodości były po prostu...angielskie. Dzisiaj te rejony wygladem bardziej przypominają Birmę, niż Birmingham. I to są niezaprzeczalne fakty. Po co się o to spierać?