Na filmie widać jakiegoś Arabusa śpiewającego na moście. Po ubraniu widać, że jest z krajów Zatoki, a takich w UK jest niewielu. Większość brytyjskich muzułmanów to Pakistan, Bangladesz, Indie. Ci z Zatoki czasem pojawiają się w Londynie jak przylatują swoimi prywatnymi odrzutowcami na zakupy. Więc film oderwany od rzeczywistości.
Akurat tu ci przyznam rację, ten arabus na filmie jest lepszego sortu. Co nie zmienia faktu, że zdecydowana większość, która to robi w centrach dużych miast w UK, nie jest z Arabii Saudyjskiej.
[ Dodano 2025-06-09, 09:51 ]
Na filmie widać jakiegoś Arabusa śpiewającego na moście. Po ubraniu widać, że jest z krajów Zatoki, a takich w UK jest niewielu. Większość brytyjskich muzułmanów to Pakistan, Bangladesz, Indie. Ci z Zatoki czasem pojawiają się w Londynie jak przylatują swoimi prywatnymi odrzutowcami na zakupy. Więc film oderwany od rzeczywistości.
No i? Jestem akurat w Birmingham i nie słyszę tu żadnego wycia do Allaha. Kolorowi tu są, ale i Chińczycy, Latynosi, Polacy i tak dalej. Ty, jak widzę jesteś jednym z tych oświeconych, co widzieli wszystko, ale w internecie.
A w jakiej części Birmingham? Bo tak się składa, że dobrze znam to miasto. I to nie z mapy.
Mnie to koło dupy lata,jak ktoś czuje potrzebe,to niech się modli.Tylko po co drzeć mordę na całą okolicę?
Religia to zabobony i bajki i tak należy ją traktować. Żadnych przywilejów.
Masz rację dlatego pis wpuszczał ich setki tysiecy do polski, mozesz im podziękować
ale musiała Cie dupa boleć jak princepolo przegrał wybory na dodatek fałszowane na korzyść bonżura, PIS wpuszczał ich miliony a nie było zadnego filmu z murzynami siedzącymi na przestynkach czy chodzącymi po mieście, ten Kaczyński to jednak potrafi usuwać treści z internetu. Przestańcie szerzyć propagande że niby teraz wywózki z niemiec to własnie Ci co dostali wizy w Polsce, bo są filmy jak mowią te mudżyny ze pare dni temu statkami do niemiec przypłyneli.
Piękny rozpad państwa, oby tylko nam się to nie odbiło.

Kupujcie broń, kupujcie noże, nie obronimy się przed tym jak tylko samosądami.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie