W jakim celu ten brudas się nadziera? 😡 że też żaden chętny się nie znajdzie, co by go do Tamizy szturchnąć...
Lewacko-ż🤬dowskie rządy to najprostsza droga do samozagłady Europy. A psy wykonają wszystkie, nawet najbardziej haniebne rozkazy.
JoSeed napisał/a:
W jakim celu ten brudas się nadziera? 😡 że też żaden chętny się nie znajdzie, co by go do Tamizy szturchnąć...
Bo burmistrz Londynu jest muzułmaninem, i muszą wywierać presję islamską na regionie , żeby islamiści czuli się w tym kraju bezpiecznie, kosztem zwykłych białych brytoli.

edek_kotek napisał/a:
Oglądam bez dzwięku, o co chodzi ?
Ty szczęściaro, nawet nie pytaj

edek_kotek napisał/a:
Oglądam bez dzwięku, o co chodzi ?
C🤬j wie. Ale zaraz jakiś z🤬b dorobi spiskową teorię, tylko poczekaj.
Możesz sobie wszędzie w angielskim gôwnostanie (fuj) allahu (fuj) akbar wrzeszczeć, ale słowo o Jezusie, czy tam chrześcijańska nawet szeptem gadka, to idziesz do pierdla 🤷♂️
Sprzedali się francuzy, angliki i już prawie niemcy islamskiemu 💩najeźdzcy, a to dopiero początek inwazji wyznawców c🤬ja mahometa 🤢🤮
Sprzedali się francuzy, angliki i już prawie niemcy islamskiemu 💩najeźdzcy, a to dopiero początek inwazji wyznawców c🤬ja mahometa 🤢🤮
ARock napisał/a:
Możesz sobie wszędzie w angielskim gôwnostanie (fuj) allahu (fuj) akbar wrzeszczeć, ale słowo o Jezusie, czy tam chrześcijańska nawet szeptem gadka, to idziesz do pierdla 🤷♂️
Za modlitwę (nawet w myślach) w pobliżu klinik mordujących nienarodzone dzieci się idzie siedzieć
podpis użytkownika
Lewactwo to faszyści
Jakaś refleksja autora czy tylko #mikrofon #most #muzulmanin ? Czekasz aż ktoś zrobi Ci opis a ty wrzucasz wszystko jak leci?
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
TwójCzarnyPan napisał/a:
C🤬j wie. Ale zaraz jakiś z🤬b dorobi spiskową teorię, tylko poczekaj.
Possij pałę swojego chłopaka zamiast pisać swoje lewackie wysrywy. Teorie spiskowe to holokaust, albo te dwa nieszczęśliwe wypadki, w których samoloty uderzyły w dwie wieże w Nowym Jorku. Zwolennicy teorii spiskowych uparcie twierdzą, że to były jakieś spiski i zamachy.