Nic dodać nic ująć. Andrzej mistrz!
Oby teraz wygrali.
Mam nadzieję, że autor nie zaniecha swojego talentu rysowniczego.
W tych wszystkich losowaniach powinien być koszyk z drużynami, które zaczynają każdy mecz z 3 golami przewagi i mają nieograniczoną liczbę zmian. Wtedy każda grupa losowałaby takiego grupowego łamagę i od razu faza grupowa byłaby ciekawsza w każdym turnieju. Normalna drużyna w meczu z łamagą mogłaby zaprezentować całą ławkę rezerwowych, zawodnicy mogliby popisywać się wymyślnymi akcjami, a i nasza reprezentacja mogłaby sobie poszaleć, zdobyć fajne koszulki, autografy.
@Ptoon
Tyle, że to niezgodne z zasadą fair play.
W sumie to cała piłka jest z tym niezgodna.
k................m
2013-10-20, 19:52
Podobno Polska w kolejnych eliminacjach znowu znalazła się w grupie śmierci..
Z tajgą, tundrą i producentem talerzy.
R................m
2013-10-20, 19:54
@TempT Fair play są za to mecze pomiędzy np. Polską a San Marino? Gdzie jedna to profesjonalna drużyna, która ma świetne zgranie i w miarę myślących zawodników a druga to Polska Reprezentacja?
Wcale bym się nie zdziwił gdyby to seryjne przegrywanie było podszyte jakimś szwindlem z ustawionymi zakładami. Obstawić przez słupa mecz który wiesz, że przegrasz - pewne pieniądze bez wysiłku.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
-................-
2013-10-20, 21:19
Polska Gooola! hehe......
Śmieszne

!
Ptoon napisał/a:
W tych wszystkich losowaniach powinien być koszyk z drużynami, które zaczynają każdy mecz z 3 golami przewagi i mają nieograniczoną liczbę zmian. Wtedy każda grupa losowałaby takiego grupowego łamagę i od razu faza grupowa byłaby ciekawsza w każdym turnieju. Normalna drużyna w meczu z łamagą mogłaby zaprezentować całą ławkę rezerwowych, zawodnicy mogliby popisywać się wymyślnymi akcjami, a i nasza reprezentacja mogłaby sobie poszaleć, zdobyć fajne koszulki, autografy.
Powinni w ogóle grać 22 vs 11 żeby było fair.
podpis użytkownika
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
6................6
2013-10-20, 23:41
Jeszcze 4 lata i San Marino z nami zremisuje lub wygra. Mogę się założyć o tanie piwo.
m................6
2013-10-21, 0:14
k🤬a polska ma tam okolo 70 miejsca w rankingu fifa (nie chce mi sie sprawdzac ) chodzi mi o to ze np top 1 hiszpania nigdy nie grala z sanmarino i druzynami na jej poziomie a pkt zbiera tylko na ,,godnych'' rywalach, natomiast polska ma sporo nabitych pkt na san marino ktore na dzien dzisiejszy nawet nie ma selekcjonera , ciekawe jakie polska miala by miejsce gdyby nie te mecze hah
K.................
2013-10-21, 2:27
max666 napisał/a:
k🤬a polska ma tam okolo 70 miejsca w rankingu fifa (nie chce mi sie sprawdzac ) chodzi mi o to ze np top 1 hiszpania nigdy nie grala z sanmarino i druzynami na jej poziomie a pkt zbiera tylko na ,,godnych'' rywalach, natomiast polska ma sporo nabitych pkt na san marino ktore na dzien dzisiejszy nawet nie ma selekcjonera , ciekawe jakie polska miala by miejsce gdyby nie te mecze hah
Akurat Hiszpania co najmniej cztery razy grała z San Marino bo dwa razy mieli ich w grupie eliminacyjnej. Pamiętam ich mecze o punkty z Liechtensteinem, Litwą, Estonią itp rzeczywiście grają z samymi kozakami
@Radium
Dobre
Radium napisał/a:
@TempT Fair play są za to mecze pomiędzy np. Polską a San Marino? Gdzie jedna to profesjonalna drużyna, która ma świetne zgranie i w miarę myślących zawodników a druga to Polska Reprezentacja?
nie powiem, śmiechłem