👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W tych wszystkich losowaniach powinien być koszyk z drużynami, które zaczynają każdy mecz z 3 golami przewagi i mają nieograniczoną liczbę zmian. Wtedy każda grupa losowałaby takiego grupowego łamagę i od razu faza grupowa byłaby ciekawsza w każdym turnieju. Normalna drużyna w meczu z łamagą mogłaby zaprezentować całą ławkę rezerwowych, zawodnicy mogliby popisywać się wymyślnymi akcjami, a i nasza reprezentacja mogłaby sobie poszaleć, zdobyć fajne koszulki, autografy.
@Ptoon
Tyle, że to niezgodne z zasadą fair play.
W sumie to cała piłka jest z tym niezgodna.
Tyle, że to niezgodne z zasadą fair play.
W sumie to cała piłka jest z tym niezgodna.

Podobno Polska w kolejnych eliminacjach znowu znalazła się w grupie śmierci..
Z tajgą, tundrą i producentem talerzy.
Z tajgą, tundrą i producentem talerzy.

@TempT Fair play są za to mecze pomiędzy np. Polską a San Marino? Gdzie jedna to profesjonalna drużyna, która ma świetne zgranie i w miarę myślących zawodników a druga to Polska Reprezentacja?
Wcale bym się nie zdziwił gdyby to seryjne przegrywanie było podszyte jakimś szwindlem z ustawionymi zakładami. Obstawić przez słupa mecz który wiesz, że przegrasz - pewne pieniądze bez wysiłku.
Ptoon napisał/a:
W tych wszystkich losowaniach powinien być koszyk z drużynami, które zaczynają każdy mecz z 3 golami przewagi i mają nieograniczoną liczbę zmian. Wtedy każda grupa losowałaby takiego grupowego łamagę i od razu faza grupowa byłaby ciekawsza w każdym turnieju. Normalna drużyna w meczu z łamagą mogłaby zaprezentować całą ławkę rezerwowych, zawodnicy mogliby popisywać się wymyślnymi akcjami, a i nasza reprezentacja mogłaby sobie poszaleć, zdobyć fajne koszulki, autografy.
Powinni w ogóle grać 22 vs 11 żeby było fair.
podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"

Jeszcze 4 lata i San Marino z nami zremisuje lub wygra. Mogę się założyć o tanie piwo.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie