👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Tomizmc napisał/a:
Niezle
Jak dla mnie suche jak siarczan magnezu

Cthulhu napisał/a:
Jak dla mnie suche jak siarczan magnezu
A nie suche jak kamień w środku?

Dokładnie to jest Sint Maarten. 747 fajnie wygląda, ale lepiej jakby to a380 lądował. Taki film można obejrzeć.
plaża, woda, piwo dziewczyny w bikini i wiatrówka, czego więcej chcieć do szczęścia...

ja bym chcial poznac srednia wieku uzytkownikow forum.
autoerotomani 14 letni
albo teksty typu: 1111szy, lol, rotfl etc, albo nowosci typu 'poker face' suchar etc. ale spoko, poznaja kiedys smak cycka to sie przestana jarac tak netem.
autoerotomani 14 letni

albo teksty typu: 1111szy, lol, rotfl etc, albo nowosci typu 'poker face' suchar etc. ale spoko, poznaja kiedys smak cycka to sie przestana jarac tak netem.
up
zasadniczo smak cycka zna już każdy... no chyba że Ciebie mama procą karmiła...
zasadniczo smak cycka zna już każdy... no chyba że Ciebie mama procą karmiła...

póki co, w pamięci części forumowiczów tkwi tylko ten jeden smak...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie