No szkoda trochę tego lusterka, PZU trzeba wezwać bo bez to nie pojedzie
j🤬 stare baby prądem
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
C🤬j z tym. Szkody tylko materialne.
Ale gdyby rozjechala kogos na przejsciu?
Dlatego takie węgle nie powinny poruszac sie po drogach.
Kargule 2020, Rodzinna Tradycja. Nowy film Patryka Vegety.
Przynajmniej to ,,k🤬a jego mać'' szczere i prawdziwe
hiqq
2020-01-27, 21:38
A co ten gość to tak poważnie czy sobie jaja robił, jeszcze matoł chciał przejechać jej samochodem heh j🤬 starą nie nadaje się do jazdy koniec kropka niech wyp🤬ala szaliki dziergać a jedyne co może prowadzić to balkonik z pokoju do kibla . .. .
Trochę żal mi jej było do momentu "k🤬a jego mać"... Wtedy wiem z jaką babciną mam do czynienia
zdun
2020-01-27, 21:58
Po 0.7L na dwóch przeparkowywałem auto na podwórku i k🤬a nic

a ta trzeźwa poszła umyć i przej🤬a 3 podwórka, auto skasowane, płoty rozj🤬e. JAK?! Obowiązkowe testy na prawko co 5 lat powinny być. I jeszcze k🤬a na tej samej drodze obowiązują normalnych kierowców te same ograniczenia prędkości co takich starych dziadów -.-
Siermięga zamiast drive wsteczny wbiła - efekt panika, gaz do dechy i lipa...
I zrobił chłop największy błąd jaki mógł zrobić. Trzeba było wezwać policję. A jakby na podwórku bawiły się dzieci to wgniotłaby je w ścianę. Bo tylko auto rozbiła, na szczęście że nikogo na tym podwórku nie było. Jak taka osoba może siąść za kółko . Co żeby zabrać jej prawko to trzeba czekać aż zabije człowieka. Ta sytuacja ewidentnie dała do zrozumienia że babcia babcia z całym szacunkiem ale już nie ten wiek na wojaże za kółkiem
Wicie jak wygląda dziecko dwu letnie przejechane przez samochód, ja wiem trzymałem na rękach jak umierało. A wiecie jak do tego doszło, głupia k🤬a baba j🤬a wprowadziła auto na podwórko wyłożone kostką z podjazdem pod górkę do garazu. Zaparkowała przed garażem i nie zaciągnęła hamulca. Dziecko dwu letnia dziewczynka biegała po podwórku a auto zaczęło się cofać. Starczyło głupie 3 km/h a dziecko zostało najechane przez tylne koło w pasie.
Masywny krwotok do otrzewnej, przek🤬iony widok .
Black Snake napisał/a:
Po 0.7L na dwóch przeparkowywałem auto na podwórku i k🤬a nic a ta trzeźwa poszła umyć i przej🤬a 3 podwórka, auto skasowane, płoty rozj🤬e. JAK?! Obowiązkowe testy na prawko co 5 lat powinny być. I jeszcze k🤬a na tej samej drodze obowiązują normalnych kierowców te same ograniczenia prędkości co takich starych dziadów -.-
Aleś Ty odważny i ten dryg do kierowania, cudo.
Do tego po 0.7. Noooo szacuneczek, nie wiedziałam, ze tak się da.
jawaskocham1 napisał/a:
Aleś Ty odważny i ten dryg do kierowania, cudo.
Do tego po 0.7. Noooo szacuneczek, nie wiedziałam, ze tak się da.
Nie wiedziałaś boś baba. Tak jak ta na filmie. Za to pewnie lepiej kurki z gazem odkręcasz w kuchence.
Wiem że wszędzie Cisna po kierowcach BMW, bo rzeczywiście jeżdżą brawurowo i niebezpiecznie... Ale najgorsi kierowcy to kierowcy francuskich samochodów, nie znają się na autach i tym bardziej nie potrafią prowadzić, nie jeżdżą brawurowo ale po prostu niebezpiecznie bo nie ogarniają. Tu przyklad
Pamiętajcie wy też kiedyś będziecie starzy...
Kurła... Zj🤬eś film jak jasny c🤬j... Umiesz trzymać telefon? Dobrze, żeś siebie nie nagrywał...