konto usunięte
2024-08-10, 22:39
Tu się wysrywają eksperckie komentarze, a kierowca dalej bez prawka ( mimo że nic złego nie zrobił

)
Kierowca definitywnie Winny bo miał czas na reakcję widział Kasiu jadę jak jedzie na rowerze i dojeżdżam do skrzyżowania powinien zachować ostrożność
Burek13 napisał/a:
Kierowca definitywnie Winny bo miał czas na reakcję widział Kasiu jadę jak jedzie na rowerze i dojeżdżam do skrzyżowania powinien zachować ostrożność
Burek kup sobie wreszcie samochód to zobaczysz jak to jest - a sory pedalażom nie sprzedają aut
kontownik napisał/a:
Burek kup sobie wreszcie samochód to zobaczysz jak to jest - a sory pedalażom nie sprzedają aut
To możesz mi zasponsorować
Geraldinio napisał/a:
Po raz pierwszy dałem ci piwo, ale nie przyzwyczajaj się...
Też Ci dałem piwko, więc luzik, jesteśmy kwita.
Percepcja komentujących jest na tyle ograniczona ze jak prowadzą to ledwo im starcza szarych komórek żeby ogarniać co się dzieje na asfalcie. Te wielkie biale pasy znaczą ze trzeba ogarnąć co się dzieje na chodniku. Jeżeli nie ogarniacie takiej sytuacji jadąc 50 to nie jedzcie 50 tylko mniej, a najlepiej w ogóle nie prowadźcie. Wychodzi na to że 5 latek musi mieć więcej oleju w głowie niż kierowca bo przecież w Polsce za kółko wpuszczamy barany.
Nome
2024-08-11, 1:10
moim zdaniem kierowca nie patrzył na przejście, zaczął hamować jak walnął w dzieciaka, jeśli ma rejestrator i udowodni, że hamował wcześniej, że widział jak dzieciak wjeżdża na przejście i zaczął hamować przed przejściem, to się wybroni, inaczej będzie jego wina
poza tym nie ma info jakie tam ograniczenie prędkości, widać, że tam jest jakiś spowalniacz, więc może być dodatkowe ograniczenie prędkości