By the way - Jimmy Kimmel Live jest cenionym programem satyryczny. Polecam

Aleście się zesrali:D wymieńcie teraz po 6 stanów
I pokażcie na mapie.
[ Dodano: 2025-03-26, 21:36 ]
Śmiejecie się z Amerykanów,a takich głąbów w Polsce jest na pęczki. Sam znam małżeństwo ok. 50-tki, dosyć zamożni ludzie, urzędniczka i właściciel sklepu budowlanego, mnóstwo podróżują, ale kompletnie nie wiedzą gdzie są kraje do których latają. Lokalizację określają na podstawie czasu spędzonego w samolocie, mapy chyba w ogóle nie rozumieją.
Jako że byli na Azorach i w Chinach i znowu lecieli na Azory, to stwierdzili że dobrze byłoby stamtąd polecieć od razu do Chin, bo to tylko trochę dalej. Przytaknąłem, bo jak z takimi dyskutować.
Niestety, też takich znam. Ignorantów nie brakuje nigdzie.
Aleście się zesrali:D wymieńcie teraz po 6 stanów
Też się zesrałeś, niech amerykanin wymieni dwa polskie województwa.
Po co to komu do życia potrzebne.
Przyznaj się... że nie wiesz z kim sąsiadujesz.. tak samo jak twoja kandydatka na prezydenta Magdalena Biejat

Też się zesrałeś, niech amerykanin wymieni dwa polskie województwa.
Województwa mają się nijak do status prawnego krajów związkowych - Stanów, ani też wielkości tychże Stanów. Porównanie nieudane. W USA nie ma odpowiednika województw.
Przypomniał mi się od razu kawał o Korei Północnej sprzed paru lat:
Przypomniał mi się od razu kawał o Korei Północnej sprzed paru lat:
Ale ta mapa na filmie przedstawia podział na kontynenty z czego Europa kończy się za Białorusią, co też jest błędne bo Europa sięga po góry Ural. Od samej Moskwy to jeszcze około 1360 km
[ Dodano: 2025-03-26, 23:19 ]
Jak oni mają problemy z rozponaniem samym US....
By the way - Jimmy Kimmel Live jest cenionym programem satyryczny. Polecam
Przyznaj się... że nie wiesz z kim sąsiadujesz.. tak samo jak twoja kandydatka na prezydenta Magdalena Biejat
Nie znam sąsiadów, masz rację. A polityków, to z chęcią zobaczyłbym na hardzie. Wszystkich.
Województwa mają się nijak do status prawnego krajów związkowych - Stanów, ani też wielkości tychże Stanów. Porównanie nieudane. W USA nie ma odpowiednika województw.
Jak k🤬a nie ma? Przecież każdy stan podzielony jest na chrabstwa.
Europa kończy się za Białorusią, co też jest błędne bo Europa sięga po góry Ural. Od samej Moskwy to jeszcze około 1360 km
Nie jest błędne. Rosja to nie Europa.
Jak k🤬a nie ma? Przecież każdy stan podzielony jest na chrabstwa.
Hrabstwo to odpowiednik powiatu lub gminy.
Naucz się też pisać bo chrabstwo boli...
Hrabstwo to odpowiednik powiatu lub gminy.
Naucz się też pisać bo chrabstwo boli...
Fakt, mój błąd rażący 😅
Ale USA to jakby "federacja krajów" a każdy z nich podzielony jest na hrabstwa.
W sumie c🤬j w to
Nie jest błędne. Rosja to nie Europa.
Mentalnie owszem, Ale granice kontynentu Europejskiego leżą na Uralu.
hsb.wikipedia.org/wiki/Europa/media/Dataja:Europe_on_the_globe_(red).svg