... a z drugiej strony błogi stan nieświadomości - niewiedza. Człowiek głupi ma mniej problemów.
Śmiejecie się z Amerykanów,a takich głąbów w Polsce jest na pęczki. Sam znam małżeństwo ok. 50-tki, dosyć zamożni ludzie, urzędniczka i właściciel sklepu budowlanego, mnóstwo podróżują, ale kompletnie nie wiedzą gdzie są kraje do których latają. Lokalizację określają na podstawie czasu spędzonego w samolocie, mapy chyba w ogóle nie rozumieją.
[ Dodano: 2025-03-26, 18:35 ]
Jako że byli na Azorach i w Chinach i znowu lecieli na Azory, to stwierdzili że dobrze byłoby stamtąd polecieć od razu do Chin, bo to tylko trochę dalej. Przytaknąłem, bo jak z takimi dyskutować.
[ Dodano: 2025-03-26, 18:35 ]
Jako że byli na Azorach i w Chinach i znowu lecieli na Azory, to stwierdzili że dobrze byłoby stamtąd polecieć od razu do Chin, bo to tylko trochę dalej. Przytaknąłem, bo jak z takimi dyskutować.
Też mogło być wyrwane z kontekstu... Znaleźli 4 przygłupów I mam rozumieć że na tym swoje badania skończyli? Równie dobrze mogło być tak, że przepytali 100 osób, a tylko 4 błaznów znaleźli...ale dla funu puścili z tą czwórka viralowe wideo. Bo raczej też nikt by nie chciał oglądać godzinnego z poprawnymi odpowiedziami
"Matura to bzdura" pokazuje, że jeszcze wiekszych idiotów mamy w Polsce
Jacson napisał/a:
Po co to komu do życia potrzebne.
Np. dla tego

nie no zajebiście, w c🤬j dziwna i zła mapa żeby wszystkich zmylić i kilku przygłupów którzy dali się na to nabrać. brawo
Śmiejecie się, a u nas w szkołach takie same tępaki rosną i na geografii potrafią się długo zastanawiać nad tym, gdzie k🤬a jest Australia.
WielkiPionizator napisał/a:
Np. dla tego
Gdybym znał mapę to bym zaszedł do Australii a nie do Austrii?