👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I czemu się tu dziwić??
Od dawna wiadomo, że Amerykanie to zapatrzeni w siebie debile i idioci. Aż wstyd, że takie gówno i zbrodniarz, jak USA rządzi światem.
Precz z USA. Haa tfuu na nich.
Od dawna wiadomo, że Amerykanie to zapatrzeni w siebie debile i idioci. Aż wstyd, że takie gówno i zbrodniarz, jak USA rządzi światem.
przecież to jest niemożliwe mieć takie braki podstawowej wiedzy... chociaż z drugiej strony w obecnych czasach to niestety norma szczególnie w USA

Mazaczek napisał/a:
Też się zesrałeś, niech amerykanin wymieni dwa polskie województwa.
Nie zrrozumiałeś czegoś, odłóż ćpanie i przeczytaj raz jeszcze:D
anubis90 napisał/a:
I czemu się tu dziwić??
i tacy debile potem głopsują na szaleńca i psychopatę Trumpa. No ale alternatywy brak, kto ma na tym naszym k🤬idołku pilnować porządku, skoro USA ma silniejszą armię niż całe NATO, rosja i Chiny razem wzięte?
No chyba, że jako alternatywę masz bolszewicki mir, to wtedy idi na c🤬j.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Ja tam ich nie bronię, ale założe się, że jakby komuś z nas pokazali USA i kazali wskazać i nazwać 5 stanów to też byśmy c🤬ja wiedzieli.
scout667 napisał/a:
Aleście się zesrali:D wymieńcie teraz po 6 stanów
Lotny, stały, ciekły, wojenny, upojenia alkoholowego i Stan Tutaj.
Z drugiej strony hamburgery nie potrafią zrozumieć dlaczego nie znamy ich stanów...
Wyj🤬e mają na kraje tak samo jak my mamy wyj🤬e na ich stany.
Wyj🤬e mają na kraje tak samo jak my mamy wyj🤬e na ich stany.
Bo wyborca Kamały niby inteligentniejszy ?
Amerykanie bez względu na poglądy nie mają pojęcia o geografii świata ani o historii.
Amerykanie bez względu na poglądy nie mają pojęcia o geografii świata ani o historii.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie