Gdyby szacowany na 15 mld zł majątek Kulczyka podzielić równo pomiędzy wszystkich Polaków, każdy dostałby...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
Trochę Grażynka już stara ale niejeden by się jeszcze zakochał....
Jak widać na koniec pieniądze nie mają znaczenia - wszystkim równo dupe łopatą przyklepią.
A pan Kulczyk tak zerka na wasze komentarze tam z dołu i się z was śmieje...
Nie płakalem po Kulczyku ubiegli mnie z grupą na fb :/
Nie płakalem po Kulczyku ubiegli mnie z grupą na fb :/
Czekamy teraz na dane z gusu. Ciekawe o ile spadnie średnie wynagrodzenie w Polsce
oj wy scierwa pokroju !Timona, możecie się tutaj nawet wysrać własnymi wnętrznościami a i tak nie dojrzejecie przez całe wasze marne życia, do tego żeby chociaż porozmawiać z ludźmi formatu dużo mniejszego niż kulczyk - tak tak
ten co tam pisał, ze wybil sie na prywatyzowaniu skarbu panstwa, nikt Twojemu staremu nie bronił tego też robić.
Devorious napisał/a:
ten co tam pisał, ze wybil sie na prywatyzowaniu skarbu panstwa, nikt Twojemu staremu nie bronił tego też robić.
No fakt. Nikt nikomu nie bronił być w partii
sere_nie_homogenizowany napisał/a:
to nie oni są źli że się na majątku państwowym wzbogacili nie oni to kto inny po prostu wykorzystali sytuacje mieli możliwości i z nich skorzystali dając sobie i swoim potomkom życie w dostatku czego chcieć więcej. To rząd i nasze prawo im na to pozwoliło i tyle.
No dobrze - ale czy to powód się nimi zachwycać? Byle jak, byle zarobić?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie