Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się

W Petersburgu pijana młoda matka upuściła na podłogę swoją trzymiesięczną córeczkę – czaszka dziecka została złamana

21-letnia Swietłana wieczorem piła alkohol ze swoim 22-letnim mężem, a wszystko skończyło się emocjonalną kłótnią. Kobieta wstała, ledwo mogąc ustać na nogach, a w pewnym momencie nie była w stanie utrzymać dziecka.

Dziewczynka doznała stłuczenia mózgu oraz złamania lewej i prawej kości ciemieniowej. Trzeba ją było pilnie hospitalizować.

Po tym incydencie Komitet Śledczy wszczął postępowanie na podstawie artykułu o umyślnym spowodowaniu ciężkiego uszczerbku na zdrowiu osoby nieletniej i zatrzymał Swietłanę.
Zmieniono 2 razy Zgłoś
Love_is_Love 2025-02-06, 17:42 2
JoSeed napisał/a:

W ramach humorystycznego żartu:
ostatnimi czasy miałam u siebie mateńkę, która z rozbrajajacą szczerością mówi do mnie:
- znudziło mi się macierzyństwo, jestem zmęczona i nie chce mi się...
Uwaga! Wiek dziecka - 6 tygodni 😎

To są efekty tego, że wszyscy jak owce robią dzieci, bo przecież tak wypada, albo bez dziecka będzie się gorszym.

A co do filmu. Moim zdaniem analogia do madki madzi uzasadniona w 100%. Wysmyknięcie kontrolowane.
Zgłoś
JoSeed 2025-02-06, 17:42 2
Love_is_Love napisał/a:

To są efekty tego, że wszyscy jak owce robią dzieci, bo przecież tak wypada, albo bez dziecka będzie się gorszym.
A co do filmu. Moim zdaniem analogia do madki madzi uzasadniona w 100%. Wysmyknięcie kontrolowane.

W punkt!
Smutne jest to, że jest ich coraz więcej...
Zgłoś
paragon0 2025-02-06, 18:04 1
Biedny dzieciak
Zgłoś
Sascha 2025-02-06, 18:06 3
Aj tam przeżywacie, a kacapiątko z cieżkim FAS-em, jakby jakimś cudem dorosło, to ani do burdelu, ani na front by się nie nadawało. Natura wie co robi.
Zgłoś
Seligos 2025-02-06, 18:18 2
Rosja i wszystko co z nimi związane, powinno być wytępione i wykorzenione z tej planety. Wszelkimi możliwymi sposobami. To nie jest naród ani cywilizacja która ma jakikolwiek potencjał wzrostowy. Chodząco/pełzające chlejusy i patologia. Poza siłą militarną nie reprezentują sobą nic.
Zgłoś
d................e 2025-02-06, 18:22 1
rosja, rumunia, cz🤬chy i żółtki - cała ta społeczność powinna zostać wystrzelana
Zgłoś
Ziebaj 2025-02-06, 18:53 1
K🤬isko j🤬e,podwiązać macicę.
Zgłoś
3mortis 2025-02-06, 18:57 2
"na podstawie artykułu o UMYŚLNYM spowodowaniu ciężkiego uszczerbku na zdrowiu osoby nieletniej i zatrzymał Swietłanę. "

Mozna? nawet tam maja do tego zdrowsze podejscie, u nas to byl pewnie nieszczesliwy wypadek a do wiezienia wsadzili by dla pewnosci jakiegos faceta
Zgłoś
zn506 2025-02-06, 19:00
Pablohasan85 napisał/a:

jak dziewczynka z nagrania.

Sądzisz, że tę dziewczynkę też uniewinnią? Wiesz czemu nagranie się ucina? Bo Sierjoża sam wytłumaczył jej, że źle czyni
Zgłoś
Siriuz 2025-02-06, 19:03 1
Seligos napisał/a:

Rosja i wszystko co z nimi związane, powinno być wytępione i wykorzenione z tej planety. Wszelkimi możliwymi sposobami. To nie jest naród ani cywilizacja która ma jakikolwiek potencjał wzrostowy. Chodząco/pełzające chlejusy i patologia. Poza siłą militarną nie reprezentują sobą nic.

A wiem, Polska jedyny normalny kraj. Na zachodzie zwłaszcza w US i A ćpuny i małpy, a na wschodzie pijacy. Spalić wszystko na wschód od Buga i skończyć na Odrze. Tylko kto u nas będzie rządził jak Rudy pies straci swoich opiekunów?

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
ThunderZ 2025-02-06, 19:23
jako ojciec 5 latki nawet nie włączyłem tego filmiku, j🤬a szmata
Zgłoś
cedrikk 2025-02-06, 19:23
Sk🤬ysyny... inaczej ICh nazwać nie można.
Zgłoś
ufok 2025-02-06, 19:23
Tę madkę też upuściła jej madka w dzieciństwie i teraz przekazała swe geny dalej.
Zgłoś
majeńka 2025-02-06, 21:38 1
patmon napisał/a:

Jprdle jednak te wszystkie ruskie to białe murzyny!
Hatfu na ryj swołoczy wszelkiej 😡

Obrażasz murzynów, ale piwo dałam bo wiem co miałeś na myśli.

JoSeed napisał/a:

Jesteście naiwni, jak sądzicie, że to tylko u Ruskich czy u dzikich takie cuda...
Nasze polskie mamusie niczym nie ustępują tej tutaj...😔

Tak, tyle że nie ma tyle pijaństwa, zwłaszcza wśród młodych.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Seligos 2025-02-07, 1:09
Siriuz napisał/a:

A wiem, Polska jedyny normalny kraj. Na zachodzie zwłaszcza w US i A ćpuny i małpy, a na wschodzie pijacy. Spalić wszystko na wschód od Buga i skończyć na Odrze. Tylko kto u nas będzie rządził jak Rudy pies straci swoich opiekunów?

Piszę w poście o Rosji bo to swołocz. Nigdzie nie napisałem że powinniśmy tych czy tamtych wielbić. Wypowiedziałem osobiste zdanie na temat kacapów, resztę już ty dopowiedziałeś od siebie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie