Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się

W Petersburgu pijana młoda matka upuściła na podłogę swoją trzymiesięczną córeczkę – czaszka dziecka została złamana

21-letnia Swietłana wieczorem piła alkohol ze swoim 22-letnim mężem, a wszystko skończyło się emocjonalną kłótnią. Kobieta wstała, ledwo mogąc ustać na nogach, a w pewnym momencie nie była w stanie utrzymać dziecka.

Dziewczynka doznała stłuczenia mózgu oraz złamania lewej i prawej kości ciemieniowej. Trzeba ją było pilnie hospitalizować.

Po tym incydencie Komitet Śledczy wszczął postępowanie na podstawie artykułu o umyślnym spowodowaniu ciężkiego uszczerbku na zdrowiu osoby nieletniej i zatrzymał Swietłanę.
Zmieniono 2 razy Zgłoś
O................ń 2025-02-07, 2:44 1
patmon napisał/a:

Jprdle jednak te wszystkie ruskie to białe murzyny!
Hatfu na ryj swołoczy wszelkiej 😡

Nie zesraj się.
Polacy czy ukry nie lepsi, tylko u ruskich jest więcej ludności, kamer i brak RODO to i takich filmów więcej.
A u nas milicja ma nawet zakaz podawania info o narodowości przestępcy, aby szło na konto Polaków, nawet jak sprawcą jest murzyn czy żyd
Zgłoś
Siriuz 2025-02-07, 10:15
Seligos napisał/a:

Piszę w poście o Rosji bo to swołocz. Nigdzie nie napisałem że powinniśmy tych czy tamtych wielbić. Wypowiedziałem osobiste zdanie na temat kacapów, resztę już ty dopowiedziałeś od siebie.

A czyli te ćpuny z US i A są ok, ale alkoholik z Rosji to swołocz?

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Seligos 2025-02-08, 1:45
Siriuz napisał/a:

A czyli te ćpuny z US i A są ok, ale alkoholik z Rosji to swołocz?

Umiesz czytać ? Przeczytaj komentarz jeszcze raz, tym razem powoli i ze zrozumieniem, potem przypomnij sobie o czym był film, w jakim państwie, i postaraj się połączyć kropki. Ja w ciebie wierzę
Zgłoś
angeldust 2025-02-08, 9:09
kacapek z rozbitym deklem, w przyszłości może zostać nowym wodzem kacapstanu-juz hardware ma!
Zgłoś
Smolus 2025-02-08, 12:08
Kiedyś córa zrobiła mi podobne salto, wypieła sie z gondoli w wózku i zrobiła 360, w 3 minuty byłem na SORze.
Zgłoś
anubis90 2025-02-08, 15:07 1
Siriuz napisał/a:

A wiem, Polska jedyny normalny kraj. Na zachodzie zwłaszcza w US i A ćpuny i małpy, a na wschodzie pijacy. Spalić wszystko na wschód od Buga i skończyć na Odrze. Tylko kto u nas będzie rządził jak Rudy pies straci swoich opiekunów?

Poj🤬y rusofob. Tylko idiota nie potrafi dostrzec, że prawdziwym naszym wrogiem powinno być USA. Bo to oni rozgrywają nas wszystkich, tak jak im się podoba. Ta wojna na Ukrainie to też ich zagrywka, dzięki której zarabiają miliardy. Ale wytłumacz to tępym rusofobom. Dla was tylko Rosja jest zła.
Zgłoś
C................i 2025-02-08, 20:47
patmon napisał/a:

Jprdle jednak te wszystkie ruskie to białe murzyny!
Hatfu na ryj swołoczy wszelkiej 😡

ale odkryłeś Amerykę przecież wszyscy to wiedzą że ruSSa trzeba j🤬 wszystko co jest za Bugiem to podzwierzęta dobrze robią to może w końcu się wybiją czerwone k🤬y c🤬j im w dupę mam nadzieję że przeczyta to jakaś czerwona k🤬a troll zaj🤬y od putina j🤬 was k🤬y czerwone !!! także pamiętaj kacapa j🤬
Zgłoś
Ppoolicjjaaa 2025-02-09, 10:38
ShepardR34 napisał/a:

Ale wy myślicie że w lewackim zachodzie jest inaczej albo w polskich patusach. Tylko tam zaćpaną sukę w takiej Holandii uniewinnią, a Kacap tą k🤬e wsadzi do pierdla.

wania wstawaj , zesrałeś się ile kopiejek ci zapłacili byś napisał ten post !
Zgłoś