W Petersburgu pijana młoda matka upuściła na podłogę swoją trzymiesięczną córeczkę – czaszka dziecka została złamana
21-letnia Swietłana wieczorem piła alkohol ze swoim 22-letnim mężem, a wszystko skończyło się emocjonalną kłótnią. Kobieta wstała, ledwo mogąc ustać na nogach, a w pewnym momencie nie była w stanie utrzymać dziecka.
Dziewczynka doznała stłuczenia mózgu oraz złamania lewej i prawej kości ciemieniowej. Trzeba ją było pilnie hospitalizować.
Po tym incydencie Komitet Śledczy wszczął postępowanie na podstawie artykułu o umyślnym spowodowaniu ciężkiego uszczerbku na zdrowiu osoby nieletniej i zatrzymał Swietłanę.
Jprdle jednak te wszystkie ruskie to białe murzyny!
Hatfu na ryj swołoczy wszelkiej 😡
Swietłana na front, do burdelu.Ojciec roku na front na mięso armatnie za wspólne chlanie i pozwolenie k🤬ie na noszenie dziecka.Dziecko do adopcji, do normalnego kraju.Chociaż no nie wiem, sk🤬iałych ruskich genów nie wytępisz.....
Ale wy myślicie że w lewackim zachodzie jest inaczej albo w polskich patusach. Tylko tam zaćpaną sukę w takiej Holandii uniewinnią, a Kacap tą k🤬e wsadzi do pierdla.
ShepardR34 napisał/a:
Ale wy myślicie że w lewackim zachodzie jest inaczej albo w polskich patusach. Tylko tam zaćpaną sukę w takiej Holandii uniewinnią, a Kacap tą k🤬e wsadzi do pierdla.
ty widze tez byles upuszczony na głowe jak dziewczynka z nagrania.
Pablohasan85 napisał/a:
Ty widze szkołę omijałeś kończąc na 6 klasach, a dzisiaj widać omijasz wychodzenie z domu, ale jak już zaczepiasz biedo umysłowa to byś może napisał po naszemu? Krwawnik intelektualny czy psi c🤬j ?
ShepardR34 napisał/a:
ShepardR34 napisał/a:
Ty widze szkołę omijałeś kończąc na 6 klasach, a dzisiaj widać omijasz wychodzenie z domu, ale jak już zaczepiasz biedo umysłowa to byś może napisał po naszemu? Krwawnik intelektualny czy psi c🤬j ?
Widzę mamy zarówno specjalistę od narkotyków w niderlandach jak i języka polskiego.
Tak dorastaja wyborcy pis/po, kupcy elektrykow i lewaki
ShepardR34 napisał/a:
Się TVN na oglądał i ma lewacko-pedalskie upodobania
[ Dodano: 2025-02-06, 17:05 ]
Pablohasan85 napisał/a:
Wracaj przed telewizorek dalej oglądać TVN bo jeszcze samodzielnie zaczniesz myśleć,a to się lewakom nie spodoba
Jesteście naiwni, jak sądzicie, że to tylko u Ruskich czy u dzikich takie cuda...
Nasze polskie mamusie niczym nie ustępują tej tutaj...😔
hyc o podłogę ! dziecko k🤬a bęc ! piwko leci
Pablohasan85 napisał/a:
Prawda boli? W domu tak miałeś, że tak bardzo wziąłeś to do siebie?
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
W ramach humorystycznego żartu:
ostatnimi czasy miałam u siebie mateńkę, która z rozbrajajacą szczerością mówi do mnie:
- znudziło mi się macierzyństwo, jestem zmęczona i nie chce mi się...
Uwaga! Wiek dziecka - 6 tygodni 😎