Chyba zacznę kolekcjonować wystraszone drogowe święte krowy, trochę tego pousuwałem, a w sumie można by niezłą kompilacje zrobić
Nie było bo własne...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2016-03-03, 22:17
Napisz od której sekundy akcja, bo oglądam i nie widzę.
Spoko, następnym razem nie będę usuwał logów, to się nazbiera tego znacznie więcej. Filmik i tak ma 720p zamiast oryginalnego 1080p, więc nie narzekać
konto usunięte
2016-03-03, 22:55
@up
Nie będziesz nam mówił co mamy robić a czego nie!
konto usunięte
2016-03-03, 23:23
konto usunięte
2016-03-04, 0:25
A tam, zapraszam do Hiszpanii, nie wiem jak na kontynencie ale na wyspach czerwone dla pieszych jest sugestią (podobnie jak w UK). Jeszcze nie widziałem, żeby ktokolwiek dostał mandat za przechodzenie, na czerwonym, w poprzek, wzdłuż, mimo obecności którejkolwiek z jednostek policyjnych a jest ich chyba ze 4 typy.
Nie zdarzyło mi się, żeby lokalny kierowca się nie zatrzymał jak stoisz przed przejsciem (bab i turystów w to nie wliczam), czasem nawet maja zielone a przepuszczają. Taka woda z mózgu.
IOI
2016-03-04, 9:35
@antek545643 - zrozum debilu, ze to ze sie wolno sciaga to nie wina lacza osoby ktora sciga filmik, tylko predkosci serwera na wyjsciu, wiec zesrasz sie ze swoim suermegaszybkim laczem jak bedzie wiecej ludzi w tym samym momencie chcialo obejzec ten filmik.
konto usunięte
2016-03-04, 10:21
Sadystyczne jak cholera. Daj filmik jak zrobisz czolowke z Tirem albo przynajmniej z busem.
A czego można się spodziewać w mieście, pojeździsz jeszcze parę lat i przestaną Cie obchodzić święte krowy bo to normalność. Wnioskując po dźwięku silnika to masz 125cc, w angli 125 to raczej z L jeździsz , czyli niedawno zacząłeś.
Ale im utarłeś nosa. Następnym razem się głęboko zastanowią zanim zrobią taki występek. Na pewno mają gacie pełne. Brawo:)