👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jak byłem w podstawówce to nam na lekcji wychowawczej ten film pokazywali jak i parę innych o podobnej tematyce (np żeby nie nosić klucza na szyi, żeby nie brać cukierków od nieznajomych itp. itd.). Pod względem edukacyjnym bardzo fajne filmy, trafiają do młodych głów.
@up Też pamiętam z podstawówki tego typu filmiki, był też epizod, żeby nie wsiadać z obcym do samochodu itp.

Stary numer z tymi kotkami ale parę razy dałem się nabrać.

podpis użytkownika

hmm.. takie schodzenie do piwnicy w bloku przypomina mi działania pewnego moderatora

@up Hmmm, po wielu godzinach sprawdzania profili i danych razem z rodziną stwierdzam, że to jest Pewner !

angel napisał/a:
Stary numer z tymi kotkami ale parę razy dałem się nabrać.
![]()
Mówiłem ci żebyś nikomu nie mówił, że to będzie nasza tajemnica

Jest więcej części...
Kiedyś na okrągło w szkole to puszczali
aby dzieciaków nauczyć czegoś mądrego i pożytecznego w życiu.
Kiedyś na okrągło w szkole to puszczali

Akurat, pedofil się podda, kiedy mu się powie, że się nigdzie nie chodzi z obcymi. Bullshit.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie