👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szarpnięcie się o Jarka o Donalda innych i w waszych małych niedołężnych rozumkach nawet nie wytworzy się świadomość że oni mają was w dupie i robią wszystko by przy władzy być. Co dobrego zrobił Jarek czy Donald ? Już za chwilę unia będzie ci mówić jak i kiedy masz srać a jak nie unia to ktoś inny. Żadna władza ani rząd nie robi nic by było ci lepiej oni robią to co im ktoś każe. Teraz lewaki na świecie mają głos i oni będą żreć schabowe a wy kotlety robaczane. Wybory są po to by hamować z🤬bow. Ale nie martwcie się istnieje kamyk w kosmosie co zmierza w naszym kierunku z przeznaczeniem unicestwienia wszystkich tylko kiedy nie wie nikt ale że jest to pewne jak nic .
Roskosmos napisał/a:
Nie ważne co dzisiaj robiłeś, ważne
Ważne, by wyraz „nieważne” pisać jak Polak.
Wykształcony.
;>
Ad rem: gdyby nie te cholerne pachołki, to można by rozważyć działanie dla dobra Polski.
Ale za mała prędkość, więc to wygrałoby kolejne wybory pisowcom.
motylekwbrzuchu napisał/a:
No, zajebiście. Też dzisiaj jechałem autem, jadłem też śniadanie, później obiad, a niedługo idę się umyć.
Slepy jesteś deklu, prawda?
juhc_nimda napisał/a:
Slepy jesteś deklu, prawda?
No jestem

Ale bryli nie założę, wolę być ślepy, niż spedalony.
Ten odklejony karzel dalej myśli że ma dyktaturę i ktoś dla niego zamknął całe miasto.
oho filmik wyciekł, po autora już wchodzą na pięterko, a trolle wyzej się odpalają xD

tomnbb napisał/a:
A mógł zostać bohaterem....
Tak, dokładnie a Tusk przyznałby mu order zasługi republiki federalnej Niemiec
Duże szczęście kierowiec miał. 3 miesiące temu za nie padnięcie na kolana byłby natychmiast aresztowany.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie