w tym kraju sa po prostu rowni i rowniejsi... pan wladza moze wiele. ale jak widzialem wyzej w kazdej grupie spolecznej znajdzie sie pewien margines debili, ktorzy zasady maja po to zeby je lamac.
@Ranger
Tak się składa że umiem czytać ze zrozumieniem, to Ty masz z tym problemy. Napisałem "niektórzy", a nie wszyscy i do tego napisałem również że ten film pokazuje hipokryzję niektórych, bo nie wszystkich, policjantów. Przeczytaj jeszcze raz, a potem jeszcze raz co napisałem wcześniej i wtedy może dojdziesz do wniosku że umiem czytać ze zrozumiem, a powiedzieć że "jedzie na ważną interwencję" to może sobie każdy policjant, obojętnie czy na nią jedzie czy nie.
konto usunięte
2012-07-22, 0:40
pierdzytni napisał/a:
Policja to K**wa, którą należy tępić jak najgorszą zarazę. Drugie największe sk*******two w tym kraju zaraz po "rzetelnych" mediach. Tyle powiem. Anarchia lekiem na chore urzędnicze patologie.
Anarchia, to bandytyzm, napady i poczucie bezkarności. Jak znasz angielski, to masz tu przykład, co się stało w Kanadzie w Montrealu w 1969r. jak policja podjęła strajk:
time.com/time/magazine/article/0,9171,840236,00.html
konto usunięte
2012-07-22, 0:52
Hehe znam goscia co ten filmik krecil