Zachowanie policji pod Kraśnikiem.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
Kiedyś wracając z Lublina do domu całą droge (60km) jechałem za busem policyjnym głównie przez teren zabudowany średnia prędkość wynosiła 120km/h
TomdeX napisał/a:
No jestem ciekaw człeku, jakby coś się stało, gdzie byś leciał, a na komendzie powinni ci powiedzieć:
"pierdzytni to K**wa, którą należy tępić jak najgorszą zarazę. Drugie największe sk*******two w tym kraju zaraz po "rzetelnych" mediach. Tyle powiem."
Policja to też ludzie, obrażasz ich, jakbyś obrażał każdego z nas i niby w czym jesteś lepszy od nich?
Jeśli poczułeś się urażony to Ciebie przepraszam. Ale uwierz mi ile w życiu miałem problemów [może i niewiele] to na komendę nie leciałem. Nie ufam policji, tak jak i nie ufam mediom. Oba twory są na rządowym utrzymaniu. A jak są na rządowym utrzymaniu to nie są niezależne i niezawisłe.
no i przyjda do niego do domu i go aresztuja za jazde o pijaku...
Prawa są równie jako pajęczyna: wróbel się przeciśnie, a na muszkę wina
no i skąd ta myśl, że chodzi o bezpieczeństwo itp itd - chodzi o ściągnięcie pieniędzy dla budżetu - to tacy poborcy podatkowi, tylko żeby ostentacji nie było fajny parawan wymyslili
no i skąd ta myśl, że chodzi o bezpieczeństwo itp itd - chodzi o ściągnięcie pieniędzy dla budżetu - to tacy poborcy podatkowi, tylko żeby ostentacji nie było fajny parawan wymyslili
w przepisach jest że policja nawet jak nie jedzie do żadnego wypadku to może w zabudowanym chyba 80 jechać a nie niezabudowanym 110.. niestety
pierdzytni napisał/a:
Policja to K**wa, którą należy tępić jak najgorszą zarazę. Drugie największe sk*******two w tym kraju zaraz po "rzetelnych" mediach. Tyle powiem. Anarchia lekiem na chore urzędnicze patologie.
Aleś Ty głupi...jaka anarchia? Taki twór nie ma prawa istnieć i nigdy istniał nie będzie. Roz🤬biesz system to zacznie się tworzyć nowa hierarchia. Taki proces inicjuje się samorzutnie ćwoku, bo zawsze ktoś będzie chciał rządzić resztą
Te jego pytanie to głupota. Nie stosują się do przepisów? ok. Ty przestrzegaj to dożyjesz do zakrętu na którym nie wyrobią, albo do miejsca w którym kogoś potrącą i wtedy dziękuj losowi za przepisy a nie qrwa wielce buntownik bo tylko 50 na godzine może.
pierdzytni napisał/a:
Policja to K**wa, którą należy tępić jak najgorszą zarazę. Drugie największe sk*******two w tym kraju zaraz po "rzetelnych" mediach. Tyle powiem. Anarchia lekiem na chore urzędnicze patologie.
NIE, lewackim przybłędom na sadisticu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie