Zachowanie policji pod Kraśnikiem.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2012-07-21, 18:45
musze Ciebie rozczarowac.... z psami nie wygrasz
a pozniej sie tłumaczą że na interwencje jadą, to gdzie są koguty.
państwo bezprawia.
Pan filmujący rozumiem nie łamie przepisów, skoro mówi że musi się do nich stosować? Nie ma co, silna logika
konto usunięte
2012-07-21, 19:13
Pan filmujący na ogół stara się nie łamać przepisów.
konto usunięte
2012-07-21, 19:20
Stary nie ma co sie burzyć

Mi dziś policja wymusiła pierwszeństwo wykonując lewoskręt. Spojrzeli i odjechali....
konto usunięte
2012-07-21, 19:47
ostatnio jechałem sobie kulturalnie przez moją niewielką mieścinę, pasy wszystko zapięte, nie przekraczam dozwolonej prędkości-tempo zwiadowcze, patrze jedzie jakis cyklop bez oka znaczy się miał spaloną żaróweczkę to mu mrygnąłem z daleka okazało się, że to policja zatrzymali mnie do kontroli, rentgen zrobili przyczepili się itd, to im mówię, że jeżdzą bez żarówki i jak to tak to się dowiedziałem żebym się nie interesował bo kociej mordy dostane. tak poza tym wszytskim prawda jest taka, że na prewencje i drogówke idą największe cioty i debile, które nie mają szans na porządne studia itd, dostają pałe i gloka i im się za dużo wydaje ale państwo mamy głupie coraz bardziej policyjne więc jedynym kryterium dostania się na policjanta jest iq nie większe jak 70 żeby taki głupek dobrze wykonywał proste i zrozumiałe polecenia i się za dużo nie domyślał i kombinował.
konto usunięte
2012-07-21, 20:45
do up to prawda kiedyś miałem robiony test iq razem z policją policjantami psami znaczy się, ich średnia wynosiła 75 więc raczej byli niezbyt ogarnięci.
konto usunięte
2012-07-21, 21:27
Od małego chciałem zostać bandytą,więc zapisałem się do policji:) Teraz ja jestem sprite a wszyscy inni są pragnieniem ;]
konto usunięte
2012-07-21, 21:31
lat mam 22. Czytać nie potrafisz? Pewnie pałkarzem jesteś... To widzimy się jutro rano.
konto usunięte
2012-07-21, 21:55