📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49

Śpiączka cukrzycowa to stan utraty przytomności spowodowany zaburzeniami poziomu glukozy we krwi u osób z cukrzycą. Może być wynikiem zarówno niedocukrzenia (hipoglikemii), jak i przecukrzenia (hiperglikemii). Jest to poważne powikłanie cukrzycy, które wymaga natychmiastowej interwencji medycznej.
duck_you_too napisał/a:
Widziałem to na YT ze 4-5 razy. Stare...
Dla Ciebie stare, ale dla korzystających z Internet Explorera to świeżynka.
budowapl napisał/a:
Kurier ponoć przed telefonem matce grządkę skopał
Młody jeszcze nogi przytrzymywał... 😁
smc napisał/a:
Śpiączka cukrzycowa to stan utraty przytomności spowodowany zaburzeniami poziomu glukozy we krwi u osób z cukrzycą. Może być wynikiem zarówno niedocukrzenia (hipoglikemii), jak i przecukrzenia (hiperglikemii). Jest to poważne powikłanie cukrzycy, które wymaga natychmiastowej interwencji medycznej.
O jaki duży chłopiec. Umiesz używać wyszukiwarki i chciałeś się pochwalić? 😃
Mądre dzieci są wychowywane, NIE hodowane, przez mądrych rodziców
Zuch chłopczyk 👍

Zuch chłopczyk 👍
smc napisał/a:
Wooow Pan doktor też na Sadolu???

Ten kapral co szedł z tyłu to raczej na spokojnie!! Bez stresu!!
argen64 napisał/a:
Wooow Pan doktor też na Sadolu???
10k postów w 3 lata. Piwniczak zwykły, a nie doktór

Nie zrobiłem doktoratu, choć nadal nad nim myślę. Mam temat, dużo wolnego czasu i święty spokój.
Jest to najlepszy czas na to
Jest to najlepszy czas na to

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie