👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zajebisty bachor -Ci co beda dawać głupie komentarze to zazdroszczą bachorowi

to istnieją jeszcze dzieci co nie siedzą przed kompem i tv cały dzień?

Dobrze go pokierować i drugi Vettel się z niego zrobi.
up
Jakbyś nie siedziała całymi dniami w domu tylko poszła na orlika/stadion zauważyłabyś imponujące zjawisko - namnożenie osób w różnym wieku, o dziwo także dzieci. Polecam także wycieczkę do Skateparku bądź na basen.
Nie musisz dziękować.
up
Jakbyś nie siedziała całymi dniami w domu tylko poszła na orlika/stadion zauważyłabyś imponujące zjawisko - namnożenie osób w różnym wieku, o dziwo także dzieci. Polecam także wycieczkę do Skateparku bądź na basen.
Nie musisz dziękować.

Niech jeżdżą niech jeżdżą, dostają takie w Polsce na komunię i z twarzy dzieci potem wyglądaja jak Pershingi

Nazwijcie mnie pedofilem (na miarę tej strony), ale chcę tego dzieciaka do domu!

sasiad tez kupil bahorowi klada, moze nie taki jak ten ale... teraz dziciak ma 6 lat i niedowlad konczyn po tym jak przywalil w sciane
fuck yea, mlody potencjalna gwiazda harda !
"Do kolejnej tragedii z czterokołowcem doszło we wsi nieopodal Łęczycy. Zginęła sześcioletnia dziewczynka"
Reszta tutaj, calkiem niedawno !

"Do kolejnej tragedii z czterokołowcem doszło we wsi nieopodal Łęczycy. Zginęła sześcioletnia dziewczynka"
Reszta tutaj, calkiem niedawno !
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie