Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:55
JoSeed 2025-06-18, 14:13 16
Podziwiam opanowanie lekarza
Często się zdarzają takie leniwce, pomimo bodźca nie chce im się oddychać...

Wg skali Apgar w 1 minucie życia dałabym dzieciakowi całe okrągłe 0pkt, czyli wskazanie do reanimacji.

Zgłoś
optymista666 2025-06-18, 14:19 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
osiemplanet 2025-06-18, 14:23 3
Świetny ratownik, opanowany i metodyczny, kto nie ma ma dzieci- nie zrozumie.
Zgłoś
JoSeed 2025-06-18, 14:30 17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
specjal01 2025-06-18, 14:36 1
Zgłoś
darek1234 2025-06-18, 14:45 5
Zgłoś
optymista666 2025-06-18, 14:54 3
darek1234 napisał/a:

Kiedyś, gdy będziesz mieć dzieci, to wyplujesz te słowa

A co to ma do rzeczy? Stwierdziłem fakty.

Może to brutalna prawda, ale z powodu znacznego poprawienia przeżywalności niemowląt, znacznie pogorszyła się pul materiału genetycznego.

Life is brutal.
Zgłoś
Arashi91 2025-06-18, 15:30 3
Zgłoś
Antoni79 2025-06-18, 15:50 18
Zgłoś
BigLebovsky 2025-06-18, 16:00
Zgłoś
darek1234 2025-06-18, 16:02 14
optymista666 napisał/a:

A co to ma do rzeczy? Stwierdziłem fakty.
Może to brutalna prawda, ale z powodu znacznego poprawienia przeżywalności niemowląt, znacznie pogorszyła się pul materiału genetycznego.
Life is brutal.

Moja córka urodziła się sina, śluz wyglądał na ciążę mocno przechodzoną. Jest już dorosła i zdrowa jak mało kto i tak było od urodzenia. Tuż po porodzie położne popatrzyły na siebie znacząco, jakby coś wiedziały złego.
Moja na szczęście niedoszła szwagierka urodziła się z wagą 1600 gram, maciupinka. Teraz jest większa od największych, urodziła 3 dzieci, potrafi nie tylko przyozdobić salę na imprezę, ale naprawić drzwi i nosić cegły.
Także, ten, tego... Nie masz dzieci, nie wypowiadaj się, bo to co wyczytasz na Pudelku ma się nijak do rzeczywistości. Jeślibyś jednak chciał działać w dobrym kierunku to zajmij się wpływem syfu w jedzeniu na płodność i zdrowie ludzkie. Dobrym pomysłem jest zapoznanie się ze skutkami stosowania glifosatu. Walcz i się nie poddawaj!
Zgłoś
Bejker 2025-06-18, 17:00
tam, gdzie dzieci rodzić się nie powinni tam niech się juz nie rodzą. W Polsce trzeba młodych Polaków z pokolenia X , tych co budowali co jest teraz
Zgłoś
BRESZKA 2025-06-18, 19:08
Pewnie sam dusi na poczatku zeby filmik zrobić. Czego to ludzie nie zrobia dla wyświetleń. A jak nie wyjdzie to nastepne.
Zgłoś
Miecz 2025-06-18, 20:41 1
Zastanawiam się skąd to zbiorowe rozklejenie się sadoli przy tym filmiku?
Zgłoś
JerryBukoski 2025-06-18, 21:26 6
tacy ludzie idą do nieba. nie my.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem