Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Spawacz54321 2025-06-18, 21:53
Brawo, brawo, brawo. Niech żyją w zdrowiu. Piękna sprawa.
Zgłoś
Apages 2025-06-18, 21:58 2
Arashi91 napisał/a:

Dziękuję za opinię eksperta. Zawsze dobrze jest przeczytać wyniki najnowszych badań instytutu danych z dupy imienia Ryszarda Petru.

😁😁😁

Zgłoś
żyd.komornik88 2025-06-18, 23:19
Według korwina to powinien umrzeć bo nie podołał selekcji naturalnej
Zgłoś
Jim_Carrey 2025-06-19, 0:52 1
Wow zajebiste nagranie ❤️
Zgłoś
neon 2025-06-19, 4:00 1
optymista666 napisał/a:

więc kilka miliardów neuronów też z pewnością poszło się j🤬. Taka właśnie jest przyczyna dziecięcego porażenia mózgowego - uszkodzona tkana w mózgu.

Zaraz na to, że dziecko rodzi się z 200 miliarda neuronów a po roku ma ich tylko 100 miliardów. Jeśli straci na wstępie kilka militariów o nawet tego nie odczuje.
Zgłoś
weźsięogarnij 2025-06-19, 9:26
osz k🤬a, no jebneło mną o ścianę,
szok, że się udało
Zgłoś
majeńka 2025-06-19, 9:53 1
Antoni79 napisał/a:

Miałem 1 punkt w tej noworodkowej skali. Położna miała wywalone na robotę i gdy miałem się rodzič to jej nie było bo jakiś serial kiczowaty oglądała. Mam dużo znajomych, co mają chore dzieci przez sp🤬olony poród. To jest prawda, że dla wielu lepiej byłoby umrzeć.

I tu mamy dowód że niedotlenienie powoduje upośledzenie umysłowe.

Bejker napisał/a:

tam, gdzie dzieci rodzić się nie powinni tam niech się juz nie rodzą. W Polsce trzeba młodych Polaków z pokolenia X , tych co budowali co jest teraz

Ci z pokolenia X są wszyscy starsi ode mnie. Niektóre mogą jeszcze nawet rodzić ale to byłaby ciąża geriatryczna. No i wszyscy cierpią na otępienie starsze (a ci pod 40tką z kolei to gimbaza; ja do gimbazjum nie chodziłam i to widać).

BRESZKA napisał/a:

Pewnie sam dusi na poczatku zeby filmik zrobić. Czego to ludzie nie zrobia dla wyświetleń. A jak nie wyjdzie to nastepne.

Nie, widać że płuca ma zupełnie bez gazu. Nie da się zrobić tak głębokiego wydechu. Pan dochtur młodego dosłownie napompował.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Antoni79 2025-06-19, 13:11
majeńka napisał/a:

I tu mamy dowód że niedotlenienie powoduje upośledzenie umysłowe.
Ci z pokolenia X są wszyscy starsi ode mnie. Niektóre mogą jeszcze nawet rodzić ale to byłaby ciąża geriatryczna. No i wszyscy cierpią na otępienie starsze (a ci pod 40tką z kolei to gimbaza; ja do gimbazjum nie chodziłam i to widać).
Nie, widać że płuca ma zupełnie bez gazu. Nie da się zrobić tak głębokiego wydechu. Pan dochtur młodego dosłownie napompował.

Nie cierpisz przypadkiem na jakieś niedobory seksu?
Zgłoś
wsadex 2025-06-19, 19:59

Zgłoś
TAS 2025-06-19, 21:53 1
Musiało się udać- w końcu to Morfeusz a młody wybrał prawidłowy kolor. Witamy w matrixie.
Zgłoś
TurboUno1 2025-06-20, 7:43 2
@Antoni79: w punkt, u mnie przy pierwszym tak samo, po 8h wpada lekarz, dlaczego te panie jeszcze rodzą? Na stół je. I gdyby nie ta decyzja to bym pewnie siedział w pierdlu za zaj🤬ie tej starej szmaty pielęgniarki. Bo młodemu spadło ciśnienie i zaczą się dusić, ale przecież stare piździsko jak rodziło to jej gówniaki same wyskakiwały a te młode matki teraz to nawet urodzić nie umieją. Przy drugim to najpierw poszła taka z🤬ba że jak przyszła ordynatorka i na mnie spojrzała to bez praktycznie oglądania żony stwierdziła cesarkę (chociaż były zalecenia od położnej to w szpitalu mieli to w tych swoich zasranych tłustych dupach. Wk🤬ilem się dobranoc.
Zgłoś
specjal01 2025-06-20, 8:56
JerryBukoski napisał/a:

tacy ludzie idą do nieba. nie my.

Piekło jest dla wierzących, a Niebo dla zbawionych.
Zgłoś
Genius510 2025-06-21, 3:28
Wyj🤬 do kosza a nie ratować...
Zgłoś
Dżizas_kurde 2025-06-22, 4:41
Film trwa 3 minuty i 12 sekund..
Gośc robi wszystko z tak stoickim spokojem i tak profesjonalnie (pomijając fakt że jest na granicy całkowitej śmierci mózgowej)
00:01 do końca.. a typ mówi: spoko daliśmy rade.

podpis użytkownika

==============================================
Zgłoś
Jim_Carrey 2025-06-22, 12:22
Genius510 napisał/a:

Wyj🤬 do kosza a nie ratować...

ciebie mogli wyjebac śmieciu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie