👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
na filmiku możemy zobaczyć swiatową gwiazdę hiphopu walczącą z karłem

pocieszny skurczybyk
D
dobrze prowadzony za 20 lat bedzie jednym z najlepszych

dobrze prowadzony za 20 lat bedzie jednym z najlepszych

A ten typek po lewej to nie jest przypadkiem Badr Hari? bo taki trochę podobny
Taa a potem jak będzie dorosły, to będzie miał 150 w kapeluszu bo mu kości wcześniej przestały rosnąć.
@fiszer
Jeśli będzie je obciążać trenując submaksymalnymi ciężarami (siłowo) to tak. Nie szukaj wymówek dla grzania dupy przed komputerem.
Jeśli będzie je obciążać trenując submaksymalnymi ciężarami (siłowo) to tak. Nie szukaj wymówek dla grzania dupy przed komputerem.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie