Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Wychodzi na to, że Putin nie jest osamotniony w swej walce:

Cytat:

W Australii nie dojdzie do zapowiadanego przełomu w sprawie legalizacji "małżeństw" tej samej płci.

Jak się spodziewano, pod koniec roku "małżeństwa homoseksualne"miały być dozwolone w pierwszym regionie – Australijskim Terytorium Stołecznym, czyli Canberze i okolicach. Jednak, jak pisze „The Weekend Australian", z ekspertyzy wynika, że byłoby to niezgodne z konstytucją. Przygotowany projekt jest sprzeczny z federalnym prawem (Marriage Act).

Dwa tygodnie temu, niedługo po zwycięstwie w wyborach federalnych, nowy premier Australii i lider Partii Liberalnej Tony Abbott oświadczył, że do końca roku w Australijskim Terytorium Stołecznym zostanie uchwalona ustawa równościowa. Jak dodał, wymaga to jeszcze ekspertyzy, o którą wystąpi prokurator generalny.

Z doniesień „The Weekend Australian" wynika, że ekspertyza jest negatywna.

Rok temu australijski parlament odrzucił projekt uznania "małżeństw jednopłciowych" w całym kraju.

Źródło , rp.pl
Zgłoś
Arathnmor 2013-10-07, 16:42 1
Gdyby nie to że prawie wszystko co się rusza ma możliwość zabić to był by taki piękny kraj.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
RockyWood 2013-10-07, 17:05 18
wszystko co jest niezgodne z naturą albo totalnie pop🤬lone - powinno być zakazane.

podpis użytkownika

Rock.
Zgłoś
Admin_RedTube 2013-10-07, 17:45 3
Pedały do gazu, lesbijki można zostawić w spokoju
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-07, 19:07 2
a może by tak jebnąć wszystko i przeprowadzić się do Australii...
Zgłoś
Sylarr 2013-10-07, 20:17 5
staffior napisał/a:

a może by tak jebnąć wszystko i przeprowadzić się do Australii...

Masz nadzieję, że tam się "hajtniesz" ze swoim chłopakiem?

podpis użytkownika

Niech się prostuje nieszczęść splot
I niechaj drżą moskiewskie karły.
Hańba wierzącym w Sierp i Młot,
Chwała za niepodległość zmarłym.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-07, 20:30
to nie miał być przełom tylko wybryk.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-07, 20:37 10
Sylarr napisał/a:

Masz nadzieję, że tam się "hajtniesz" ze swoim chłopakiem?

Głupi czy tylko czytać ze zrozumieniem nie umiesz?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-08, 0:14 2
RockyWood napisał/a:

wszystko co jest niezgodne z naturą albo totalnie pop🤬lone - powinno być zakazane.

Wiesz. że homoseksualizm występuje w naturze u zwierząt? Co teraz?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-08, 0:15 2
SteelMike napisał/a:

Jadę do Sosnowca, popatrzę na rynku czy to prawda.
Zgłoś
przybini 2013-10-08, 13:43 2
No i c🤬j, że występuje u zwierząt. To jest najczęściej używany przez obrońców pedałów argument a jest on inwalidą już w samym założeniu. Popęd seksualny występuje u zwierząt w celu rozmnażania się i przedłużania gatunku a jak może temu służyć dymanie się pedałów? Może inaczej, co znaczy "naturalny". Jeżeli, że tylko występuje w naturze bez ingerencji to ok, pod takim względem jest naturalny homoseksualizm ale ja myślę, że właściwsze jest to do czego służy w naturze i jaki był stan pierwotny. Bo chyba gatunek ludzki nie przetrwał dzięki dymaniu w dupsko. Wk🤬iłem się.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-08, 20:27
przybini napisał/a:

No i c🤬j, że występuje u zwierząt. To jest najczęściej używany przez obrońców pedałów argument a jest on inwalidą już w samym założeniu. Popęd seksualny występuje u zwierząt w celu rozmnażania się i przedłużania gatunku a jak może temu służyć dymanie się pedałów? Może inaczej, co znaczy "naturalny". Jeżeli, że tylko występuje w naturze bez ingerencji to ok, pod takim względem jest naturalny homoseksualizm ale ja myślę, że właściwsze jest to do czego służy w naturze i jaki był stan pierwotny. Bo chyba gatunek ludzki nie przetrwał dzięki dymaniu w dupsko. Wk🤬iłem się.

Poczytaj sobie:
pl.wikipedia.org/wiki/Homoseksualne_zachowania_zwierz%C4%85t
Zgłoś
Konto usunięte 2013-10-09, 2:09 9
SteelMike napisał/a:

Masz na myśli swoją rodzinę, tak?

A swoją drogą już mi się rzygać chce kiedy czytam te wynurzenia pedałów o tym jak to niby pedalizm jest naturalny.
Bo do tych wybryków nie dociera to,że piesek jednego dnia wyr🤬a samca a drugiego samice, bo go po prostu to nie interesuje - on chce zar🤬ać cokolwiek i wsio.
Myśliscie,że piesek pewnego pięknego wieczoru postanawia przejść pirógizację?

Ale to potwierdza moją tezę,że pedał to brakujący element pomiędzy człowiekiem a gąbką.
Zgłoś
Rael3251 2013-10-09, 12:56 9
SteelMike napisał/a:

w naturze u zwierząt występują jeszcze kanibalizm, zabijanie potomstwa innych samców, kradzieże i masa innych przyjemnych spraw. nadal chcesz sie na zwierzętach wzorować?
Zgłoś
-=coma=- 2013-10-09, 13:06 2
SteelMike napisał/a:

Nosz k🤬a, ręce opadają. Inne choroby wśród zwierząt też występują, ale nie są czymś pozytywnym, naturalnym czy pożądanym tylko odstępstwem od normy, wadą.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie