Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:15
Spartak 2015-09-17, 12:28 37
Zastanawialiście się kiedyś czemu takie białogłowy jeżdżą terenówkami ?
Ostatnio jedna koleżanka mnie oświeciła, faceci kupują im takie auta bo doskonale wiedzą że ich lala zupełnie nie umie jeździć, nie zna się na przepisach a prawko zdała za sowitą kopertę. A wiadomo czym większa masa tym większe bezpieczeństwo. Tak więc strzeżcie się baby w terenówce, bo to najgorszy rodzaj kierowcy
Zgłoś
nowynick 2015-09-17, 12:40 37
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
arturek_w 2015-09-17, 12:43 4
Popieram niestety przedmówców.. Jak stówa w te czy w tamte to niech mi odda dziennie jedną
Zgłoś
konto usunięte 2015-09-17, 13:10 5
nowynick napisał/a:

Up

jedyny wypadek jaki w życiu miałem spowodował Junusz(serio tak miał na imię) - taksówkarz z doświadczeniem "że ho, ho" i posiadającym swoje własne terminy drogowe jak "szpaler między samochodami co mu inni kierowcy stworzyli na lewym i środkowym pasie żeby mógł w lewo zawinąć"....

Tylko co to za argument?
Jeśli ja będę miał wypadek którego sprawcą będzie Kubica to znaczy że wszyscy kierowcy rajdowi to patałachy a blondynki w X5 super kierowcami?
Wyjaśnij mi tok Twojego rozumowania bo za nic go nie kumam.
Gość dobrze pisze, w większości tymi X5, Q5, Q7 itd. jeżdżą wytapetowane blachary z metrowymi tipsami i w szpilkach. Po prostu zagrozenie na drogach i tyle.
Zgłoś
konto usunięte 2015-09-17, 14:15
baba bała się że mąż jej furki nie da więcej i nie wypuści z kuchni to próbowała się wykręcić od winy i mandatu no i wiedziała że przeprosiny męża oznaczają seks i gałę
Zgłoś
konto usunięte 2015-09-17, 15:08 2
A kierowca autobusu wstał i zaczął klaskać
Zgłoś
YanioL 2015-09-17, 15:55 23
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-09-17, 18:05 2
Jest tu jakiś biegły mechanograf, który byłby w stanie ocenić ładnie pokazane uszkodzenia? Bo mnie coś się wydaje, że ta kobitka mogła mieć jednak rację. Z tego co widzę z boku tego BMW, wygląda to na uderzenie, po którym za bardzo rozpędzony i hamujący autobus odbił w bok i ciągnął dalej rysę aż do wjechania na krawężnik (lub odpuszczenia hamulca), gdzie rysa podchodzi do góry.
Zgłoś
konto usunięte 2015-09-17, 21:28 1
oto moja wersja wydarzeń (2 dni przed) :

Ryszard 56 l. (biznesmen) :

- Justysia, twój Rysio czeka na pieszczoty....

Justyna 24 l. :

Rysiu, Justysia czeka na samochodzik ...

(3 dni później ) :

Justyna 24 l. :

- Rysiu potrzebuje przelew zrobić ...

happy end.
Zgłoś
konto usunięte 2015-09-17, 21:28 3
up. ale z ciebie debil, pozdrawiam.
Zgłoś
konto usunięte 2015-09-17, 21:42 5
Tak szczerze to wersja tej kobity nie jest pozbawiona sensu, zwłaszcza że mocno upiera się przy swoim.
Zgłoś
EdmundKemper 2015-09-17, 22:09
Jak mnie denerwuje jak ludzie się do policjantów zwracają per "Panie władzo".
Zgłoś
JezTuptajacyNoca 2015-09-17, 22:27 1
Zgłoś
YoogiGoogi 2015-09-17, 22:37
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem