👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

szmalu napisał/a:
Co ty pitolisz. Jak już sobie kupisz kiedyś auto, to przejedź się na autostradę (pasów ruchu tyle samo, co u gościa na filmiku) i zobacz, jak wyglądają dojazdówki i czy na autostradzie są z ich powodu ograniczenia np. do 70, bo akurat tyle ma dojeżdżające auto... Czy to jest takie trudne do pojęcia?
Natomiast kiedy ty, przenno-buraczany kmiocie internetowy, może gdy kupisz sobie pierwszy samochód i jakimś cudem dojedziesz do Warszawy, gdzie film był kręcony to Tam w owej Warszawie może uda ci się wjechać jakimś cudem na obwodnicę wwa i twe oczy ujrzą właśnie takowe wjazdy na obowodnicę z takowymi ograniczeniami.
Może dla ciebie każda jezdnia z dwoma pasami ruchu w jedną stronę to autostrada

podpis użytkownika
Emerytowany saren

pomiar z 400 metrów... a instrukcja jasno mówie:
maksymalny pomiar z ręki 90
ze statywu 110metrów
nie przyjmować tekiego syfu!
a na fotki z radarów, są pisma na necie. Wystarczy skopiować i dopisać od siebie parę linijek. Jak odpisałem strazy miejskiej na ich fotkę z radaru, to już 8 miesiąc nie odpisują ;] a mają miesiąc.
Pozdro!
maksymalny pomiar z ręki 90
ze statywu 110metrów
nie przyjmować tekiego syfu!
a na fotki z radarów, są pisma na necie. Wystarczy skopiować i dopisać od siebie parę linijek. Jak odpisałem strazy miejskiej na ich fotkę z radaru, to już 8 miesiąc nie odpisują ;] a mają miesiąc.
Pozdro!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie