Zespół „Simba Jasiri", któremu przewodniczył czteroletni wojownik, tak rozbawił jury, że bez problemu dostał się do kolejnego etapu. Zobaczcie pozostałe występy i materiały zakulisowe na mamtalent.tvn.pl
Konto usunięte
2013-10-23, 15:52
ostatnio każdy się tasował, że jakiś pro myau thai kij baseballowy łamie kopnięciem, a tutaj bez wniku gównianym dużym cycem
Konto usunięte
2013-10-23, 16:26
Ohydna abominacja
Viva la France

he he
Konto usunięte
2013-10-23, 17:31
panienka całkiem rzygable
coś nie wyszło
podpis użytkownika
☣ 404 tits not found ☣
debil chciał pokazać swoje umiejętności ale coś mu nie pykło
Raczej coś mu pykło.
podpis użytkownika
Vanitas vanitatum et omnia c🤬j ci w dupe.
Ukraiński "mam talent". To jest taniec a nie jakieś trzęsienie tyłkiem. Akcja od 1:00
Faceci się naoglądają takich filmików i potem podrzucają dziewczyny nad głową w klubach i tarzają się po ziemi sądząc ,że to jest taniec.
Ja bym to nazwała bardziej jakąś wariacją muzyczną, akrobatyką, ale na pewno nie tańcem.
Konto usunięte
2013-12-21, 22:32
fajna zgrabna dupa, daje piwo
@up do kuchni idz karpia panierowac
karinawaw napisał/a:
Faceci się naoglądają takich filmików i potem podrzucają dziewczyny nad głową w klubach i tarzają się po ziemi sądząc ,że to jest taniec.
Ja bym to nazwała bardziej jakąś wariacją muzyczną, akrobatyką, ale na pewno nie tańcem.
A wasze ocieraniem dupą o nasze krocza na dyskotekach nazwiesz może Tańcem Klasycznym ?
Z taką to mógłbym wypróbować ostanie 5 pozycji kamasutry.
Konto usunięte
2013-12-21, 22:53
Ukraince grawitacje wyłączyli, swoja drogą gibka laska, co z nią można w łóżku wyprawiać !
Konto usunięte
2013-12-21, 22:55
Putin tak Janukowyczem rzucal tylko zapomnial zlapac..
C🤬j tam, sadol jak sadol, ale zalogowalem sie zeby dac piwo.