Zespół „Simba Jasiri", któremu przewodniczył czteroletni wojownik, tak rozbawił jury, że bez problemu dostał się do kolejnego etapu. Zobaczcie pozostałe występy i materiały zakulisowe na mamtalent.tvn.pl
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:36
Zespół „Simba Jasiri", któremu przewodniczył czteroletni wojownik, tak rozbawił jury, że bez problemu dostał się do kolejnego etapu. Zobaczcie pozostałe występy i materiały zakulisowe na mamtalent.tvn.pl
debil chciał pokazać swoje umiejętności ale coś mu nie pykło
Ukraiński "mam talent". To jest taniec a nie jakieś trzęsienie tyłkiem. Akcja od 1:00
Faceci się naoglądają takich filmików i potem podrzucają dziewczyny nad głową w klubach i tarzają się po ziemi sądząc ,że to jest taniec.
Ja bym to nazwała bardziej jakąś wariacją muzyczną, akrobatyką, ale na pewno nie tańcem.
Ja bym to nazwała bardziej jakąś wariacją muzyczną, akrobatyką, ale na pewno nie tańcem.
fajna zgrabna dupa, daje piwo
@up do kuchni idz karpia panierowac
@up do kuchni idz karpia panierowac
Ukraince grawitacje wyłączyli, swoja drogą gibka laska, co z nią można w łóżku wyprawiać !
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie