Zespół „Simba Jasiri", któremu przewodniczył czteroletni wojownik, tak rozbawił jury, że bez problemu dostał się do kolejnego etapu. Zobaczcie pozostałe występy i materiały zakulisowe na mamtalent.tvn.pl
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:36
Zespół „Simba Jasiri", któremu przewodniczył czteroletni wojownik, tak rozbawił jury, że bez problemu dostał się do kolejnego etapu. Zobaczcie pozostałe występy i materiały zakulisowe na mamtalent.tvn.pl
Jestem zbokiem. Kiedy patrzę na te wygibasy widzę jedynie zajebiste pozycje do rżnięcia i zero tańca? No może buźka lekko do poprawy ale ogólnie babeczka się nadaje.
Idę się leczyć.
Idę się leczyć.
czym się jaracie ? chyba nie byliście na weselu pod Włocławkiem...tam takie freestyle jest przed 24:00
Szału nie ma.
O ile pamiętam to w Polsce też takie coś mieliśmy i dużo lepiej im to wychodziło.
Uprzedzając odpowiedzi to nie, nie umiem tak i nigdy nie będę umiał.
O ile pamiętam to w Polsce też takie coś mieliśmy i dużo lepiej im to wychodziło.
Uprzedzając odpowiedzi to nie, nie umiem tak i nigdy nie będę umiał.
Kurde ostatnio kiedy by nie włączył telewizora to tam ukraina wchodzi człowiek tu a tutaj...
Jak w temacie. Całość po czesku ale raczej w niczym to nie przeszkadza.
Po tagach nie znalazłem.
Jak było to do pieca...
Po tagach nie znalazłem.
Jak było to do pieca...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie