Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Mam wyj🤬e
~Angel • 2019-10-17, 10:17
na te spacery, drzewka,trawniczki, zimno, gorąco, śnieg, słońce i tak tu będę sobie leżał.

podpis użytkownika

Zgłoś
Sejons 2019-10-17, 10:42 10
Wygląda na starego psioka co już nie daje rady iść na dwór
Zgłoś
ludekp 2019-10-17, 10:45 14
trzymasz zwierzęta w domu, musisz się pogodzić z ich fekaliami w swoim układzie pokarmowym
Zgłoś
p................6 2019-10-17, 10:51 42
Kazdy kto trzma w domu psa to jakby żył w chlewie i nie różni się niczym od Abduli mieszkajacych razem z kozami.

Pies gubi sierść, naskórek. jego sierść śmierdzi, brudnym dupskiem siada na meblach. Z pyska leci mu slina którą oblepia wszystko do okoła. O poasożytach, które przenosi nie wspomnę.

Chcesz mieć chlew w domu, trzymaj psa!
Zgłoś
BrunerOvned 2019-10-17, 11:17 98
poligon6 napisał/a:

Kazdy kto trzma w domu psa to jakby żył w chlewie i nie różni się niczym od Abduli mieszkajacych razem z kozami.
Pies gubi sierść, naskórek. jego sierść śmierdzi, brudnym dupskiem siada na meblach. Z pyska leci mu slina którą oblepia wszystko do okoła. O poasożytach, które przenosi nie wspomnę.

A przestań Pan p🤬lić Są domy, w których mógłbyś być trzymany!

podpis użytkownika

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś
głest 2019-10-17, 12:10
Komenda "zdechł pies" - i masz konsekwencje.

Ogólnie wiadomo że umarlakowi puszczają zwieracze...
Zgłoś
Wiewór 2019-10-17, 12:37 2
Sejons napisał/a:

Wygląda na starego psioka co już nie daje rady iść na dwór

Bogaty pies jak ma swój dwór.
Może właściciele odziedziczą go w spadku?

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
T................3 2019-10-17, 12:40 6
Psiarze i kociarze mają jedną wspólną ze sobą cechę - niedoj🤬ie umysłowe. Pewnie po tym psa ugłaskają, a mocz wyssą z przyjemnością.
Zgłoś
~Dostojny 2019-10-17, 13:25 7
Wiewór napisał/a:

Bogaty pies jak ma swój dwór.
Może właściciele odziedziczą go w spadku?

To już jest czepialstwo Panie Wiewiórka.
U mnie też się mówi "iść na dwór"
Tym się właśnie różni Polska "A" od Polski "B" - gdzie "idą na pole" (gdyby jakiś c🤬jek z Krakowa poczuł się urażony - to trudno, mam to w dupie)
A tak poza tym, to dlaczego zmieniłeś nick?

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
RustyRat 2019-10-17, 13:35 8
Szfajceneger napisał/a:

Tym się właśnie różni Polska "A" od Polski "B" - gdzie "idą na pole" (gdyby jakiś c🤬jek z Krakowa poczuł się urażony - to trudno, mam to w dupie)

na pole wychodzi szlachta doglądać pracy chłopów, natomiast na dwór idzie plebs po zapłatę od pana.

trololo
Zgłoś
~Dostojny 2019-10-17, 13:48
RustyRat napisał/a:

na pole wychodzi szlachta doglądać pracy chłopów, natomiast na dwór idzie plebs po zapłatę od pana.

Ty.. k🤬a, to ma sens. Idę na dwór coś załatwić

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
ritu4l 2019-10-17, 13:58 19
poligon6 napisał/a:

To mówisz, że starzy cię w budzie zamykali? pod każdym tematem o psach piszesz tego samego c🤬jowego trola, nudne to już. Musiał ci jakiś pies ostro wyj🤬 w kakało jak byłeś mały, że masz taki uraz.

podpis użytkownika

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
d................6 2019-10-17, 14:25 9
poligon6 napisał/a:

A ja myśle że to uraz przez porzucenie ojca u ciebie, pies wyr🤬al ci matule i nienawidzisz wszystkich za to.
Zgłoś
Wiewór 2019-10-17, 14:34 3
Szfajceneger napisał/a:

A tak jakoś.

Ale różnica jest kolosalna i wynika z oczywistej sprawy.
Pan idzie na pole doglądać chama,
cham idzie na dwór pracować u pana.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
silwerbalk 2019-10-17, 14:45
Jaki pies taki pan.... Możepies z schroniska a pan to żul z meliny co siurał na podłoge po sikaczach
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie