podpis użytkownika

podpis użytkownika
Kazdy kto trzma w domu psa to jakby żył w chlewie i nie różni się niczym od Abduli mieszkajacych razem z kozami.
Pies gubi sierść, naskórek. jego sierść śmierdzi, brudnym dupskiem siada na meblach. Z pyska leci mu slina którą oblepia wszystko do okoła. O poasożytach, które przenosi nie wspomnę.
Chcesz mieć chlew w domu, trzymaj psa!
podpis użytkownika
Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...Wygląda na starego psioka co już nie daje rady iść na dwór
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Bogaty pies jak ma swój dwór.
Może właściciele odziedziczą go w spadku?
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówTo już jest czepialstwo Panie Wiewiórka.
U mnie też się mówi "iść na dwór"
Tym się właśnie różni Polska "A" od Polski "B" - gdzie "idą na pole" (gdyby jakiś c🤬jek z Krakowa poczuł się urażony - to trudno, mam to w dupie)
A tak poza tym, to dlaczego zmieniłeś nick?
na pole wychodzi szlachta doglądać pracy chłopów, natomiast na dwór idzie plebs po zapłatę od pana.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówKazdy kto trzma w domu psa to jakby żył w chlewie i nie różni się niczym od Abduli mieszkajacych razem z kozami.
Pies gubi sierść, naskórek. jego sierść śmierdzi, brudnym dupskiem siada na meblach. Z pyska leci mu slina którą oblepia wszystko do okoła. O poasożytach, które przenosi nie wspomnę.
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Kazdy kto trzma w domu psa to jakby żył w chlewie i nie różni się niczym od Abduli mieszkajacych razem z kozami.
To już jest czepialstwo Panie Wiewiórka.
U mnie też się mówi "iść na dwór"
Tym się właśnie różni Polska "A" od Polski "B" - gdzie "idą na pole" (gdyby jakiś c🤬jek z Krakowa poczuł się urażony - to trudno, mam to w dupie)
A tak poza tym, to dlaczego zmieniłeś nick?
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.