Jak działa szkoła na dzieci....
podpis użytkownika
nie obwiniaj hip hopu za klamki walki i gangi
b................o
2011-04-06, 17:15
mam nadzieje, że k🤬a już się spakowała...
d................e
2011-04-06, 17:28
no mama za 4,7 powinna jej spuścić ostry wp🤬l żeby ta p🤬da od matematyki wrzaski nawet słyszała
S................7
2011-04-06, 17:49
Jak ja miałem na koniec liceum 2 z matmy to dostałem skuter i starzy wyprawili mi imprezę w restauracji na 80 osób
To nie szkoła tak działa a presja rodziców, to chore ze realizuje się własne niespełnione ambicie kosztem dzieci. Na studiach mam kilka takich skrzywdzony/skrzywionych osób, poj🤬i są na maksa przez to...
Średnia 4,70 a języka ojczystego nie opanowała. Albo mamy tak powalony system edukacji, albo bardzo się napracowała polerując torpedy nauczycielom
Dałem piwo. Na pewno przyda jej się w domu dziecka. Może tam znormalnieje...
Z................c
2011-04-06, 19:59
Shady_7 no nieźle. Nie ma to jak niedouczone banany chwalące się swoim zajebistym życiem za kasę rodziców. Mam nadzieję, że to nie na poważnie.
k................l
2011-04-06, 20:01
powiesiła się?
a................5
2011-04-06, 20:33
Shady_7 napisał/a:
Jak ja miałem na koniec liceum 2 z matmy to dostałem skuter i starzy wyprawili mi imprezę w restauracji na 80 osób
Twoi starzy to prawdziwi sadole, tak się cieszyć z czyjegoś nieszczęścia...
D................r
2011-04-06, 20:42
[Freud mode] Widzę tutaj poważne zaburzenia psychodynamiczne, na które nawet terapia behawioralna nie pomoże. Kompleks genialnego superdziecka u rodziców i syndrom rodzica-boga u dziecka. Zalecam psychotropy i blablabla...[Freud mode off]
@Up
Wystarczy jej piwo, przejdzie
Niech poczuje trochę wolności na studiach - to zmieni się w tanią dz🤬kę
podpis użytkownika
"Sugeruję trzymać Was wszystkich w zamknięciu" - Tool : Aenema
chciała napisać 'to mnie spakuj' ale pewnie był by 2 wp🤬l za 'nie rozkazuj mi tu!'