📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu

Jeśli córką jest ta pasztetowa co za nią wybiegła, to pewnie matka desperatka łapie go, żeby zmusić do małżeństwa...🧐
Teraz na HBO leci taki film "Pułapka". Słaby. Ten powyżej znacznie lepszy 😁
Swoją drogą to co znaczy podglądać? Jest okno i każdy moze sobie stać i patrzeć w to okno. Jest jakieś prawo zabraniajce patrzenie się na czyjeś okno? Chcesz zachować prywatność to zasłaniasz zasłonę, rolety itp.
pazuzu napisał/a:
Swoją drogą to co znaczy podglądać? Jest okno i każdy moze sobie stać i patrzeć w to okno. Jest jakieś prawo zabraniajce patrzenie się na czyjeś okno? Chcesz zachować prywatność to zasłaniasz zasłonę, rolety itp.
Zauważ jak daleko domy są od chodnika - pewnie typ podlazł pod samo okno ?
pazuzu napisał/a:
No właśnie jest takie prawo. Podobnie jak jest prawo które mówi że możesz sobie nagrywać otoczenie i to nagranie upubliczniać ale jakąś konkretną osobę już nie.
janusz_biznesu napisał/a:
Jeśli córką jest ta pasztetowa co za nią wybiegła, to pewnie matka desperatka łapie go, żeby zmusić do małżeństwa...🧐
Miałem napisać niemalże słowo w słowo dokładnie to samo co Ty, ale skoro słowa już padły, to nie będę powtarzał

No dobra, ja chciałem użyć słowa 'kaszalot'.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie